Ваня Цветкова: Не ми пука за България!

Ваня Цветкова

  Ваня Цветкова съвсем забрави България и не ще и да мисли за родната действителност. Актрисата се прибра в САЩ още преди Великден и е доволна, че отново е близо до сина си, чиято липса трудно преживяваше, докато бе у нас.

Звездата от „Седем часа разлика“ цял живот е била неотлъчно до наследника си Павел, когото е отгледала сама, и това е причината да преживява тежко всяка раздяла с него. Съдия

Ваня Цветкова

Таня Стоева от сериала едва устиска да изкара в България близо 2 години с малки прекъсвания, като при всяка възможност си хващаше самолета обратно за САЩ.

След като поредицата спря да се снима, Ваня няма работа в България и трайно се върна към живота си в Америка. Тя продължава да общува по интернет със старите си и новите приятели у нас, но не ще и да чуе за политическите проблеми, които тресат родината й, издават нейни близки. В разговорите си по скайп с тях тя се вълнува само от културния живот в страната и личните тегоби на дружките си. „Отдавна не вярвам нещо в България да се промени и политиците не ме вълнуват“, отсичала Ваня.

След финала на сериала „Фамилията“ Цветкова установила, че няма какво повече да прави тук, и стегнала куфарите си. Ще си дойде чак когато започнат снимките на втория сезон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *