Валери Божинов: Не съм фалирал, карам си бентлито!

Футболистът спонсорира сметката на „Паркинги и гаражи" с есемес за „Синя зона", докато разпалено обяснява на някой в слушалката, че не може да се яви на срещата им заради тренировка с „Локо" (София).
Футболистът спонсорира сметката на „Паркинги и гаражи“ с есемес за „Синя зона“, докато разпалено обяснява на някой в слушалката, че не може да се яви на срещата им заради тренировка с „Локо“ (София).

Бившият футболен национал Валери Божинов продължава да шофира новото си „Бентли“, напук на клюката, че автомобилът му е бил конфискуван за некоректно погасяване на вноските към лизингови компании.

Оказа се, че струващата 350 хиляди евро кола все още е притежание на Божинов. Преди няколко дни мощната червена лимузина с регистрационен номер 8686 се засече на столично кръстовище с папарашкия екип. Зад волана й седеше самият Валери, облечен в анцуг на националния отбор, завещан му от домакина при последния му лагер с „трикольорите“ преди близо година.

Божинов лъска с кърпичка предния капак на бентлитпо си, въпреки че малко по-рано е минало на автомивка.
Божинов лъска с кърпичка предния капак на бентлитпо си, въпреки че малко по-рано е минало на автомивка.

След кратка гонка из центъра на София, футболистът си намери място за паркиране на улица „Леге“. Валери слезе от бентлито и първата му задача бе като съвестен шофьор да си плати за престоя на една от централните столични улички. Докато разговаряше по единия си мобилен телефон, Божинов набра буквите и цифрите на номера си и си плати за „Синя зона“ чрез есемес.

Щом се разплати с „Центъра за градска мобилност , нападателят се огледа в предния капак на луксозния си автомобил. Извади носна кърпичка и старателно забърса ламарината

„След като вече зачеркна жените, Валери се грижи за колата си по-добре отколкото за двете си бивши, Алисия и Николета, накуп. Всеки божи ден я кара на автомивка, а всеки месец на определена дата пътува до оторизирин сервиз на „Бентли“ в Букурещ“, твърят от обкръжението на футболиста.

След като доизлъска возилото си, Божинов се насочи към близкото заведение на верния си приятел Петко Димитров – „Бар Флайт“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *