Бърните на Азис ще се пръснат!

Азис

Ромският славей така си напомпа джуките, че вместо на Николета, заприлича на … кака Мара Отварачката! Коментират феновете.

Това поредно тунинговане, вместо да го разкраси го загрозява. Както е казал народът- много хубаво не на хубаво.  Фолк певецът  постна в Интернет последната си корекция, сниман заедно с Николета Лозанова, за да се хвали с новия си външен вид. Но, уви! Вместо красавец от там наднича нещо което не е Азис, а Николетка изглежда направо зашеметяващо. С подходящ грим, Азис доста успешно имитира женски пол. Ама направо с напомпаните устни бие на пристанищна труженичка на любовта

Азо ще помпа и бюста!

от Сингапур.  По всичко личи, че вече Мария Отварачката си има достойна конкуренция, поне що се отнася до устни. Напоследък упорито се мълви, че Василка твърдо е решил да сменя пола си. Дори се  бил замислил сериозно  да се кастрира. Именно заради това са тези последни метаморфози в лицето на Азис. В момента пиел редица хормонални хапчета, за да изпълни мечтата си. Певецът обаче, видно е нетърпелив и е решил да коригира което може и с ножа.

Андреа и Азис – Пробвай се 2012:

http://youtu.be/fwOWn2Q1Suk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *