България скърби! Почина актьорът Иван Ласкин!

Почина актьорът Иван Ласкин! Той беше приет в болница на 28 декември в тежко състояние. Това беше второто му постъпване за лечение, след като беше изписан три седмици по- рано.

Актьорът е бил в напреднал стадий на цироза на черния дроб. Но след 28 декември състоянието му се влошило рязко и трансплантация вече не била възможна, коментираха близки до Ласкин и семейството му.

От години актьорът злоупотребяваше системно с алкохол. Говорил е открито за проблема си пред медиите. Това лято обаче заболяването му се влоши, след като Ласкин преживял тежко загубата на баща си.

Иван Ласкин е роден на 10 март 1970 г. Става известен още като дете, когато участва в любимия детски сериал на цяла България „Васко да Гама от село Рупча“ (1986 г.) Завършва НАТФИЗ през 1994г. Участвал е в десетки телевизионни и кино продукции, сред които се открояват ролите му в „Хайка за вълци“ и „Дунав мост“.

Изявява се на театралната сцена още от 1991 г., като се е изявявал в Народния театър „Иван Вазов“, „Сълза и смях“, Малък театър зад канала и в „Българска армия“.

През 2014 г. обявява, че се отказва от театъра и напуска със скандал „Българска армия“. Като причина посочва унизителното отношение към актьорите. Ласкин се славеше като лошото момче на бг. киното заради остри си език.

Но за дългогодишната му половинка Александра Сърчаджиева, той си беше нейното момче – любовта на живота й. Загубата на Ласкин е невероятен удар за талантливата актриса, която през 2006 г. беше съсипана от внезапната смърт на майка си Пепа Николова. Оттогава Иван Ласкин беше опората в живота й, както и дъщеря им София.

Актьорът има и голяма дъщеря – Люба, от първия му брак с неговата колежка Мирослава Гоговска.

Екипът на senzacia.net изказва съболезнования на семейството и близките му!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *