Бунт срещу Петя Дикова в Би Ти Ви

Петя Дикова

Мненията за Петя Дикова в интернет форумите не са по-различни от тези за всички популярни лица от малкия екран. Едни я ненавиждат и определят като връзка заради родителите й, други я асоциират с прасенцето от шоуто „Мъпетите“ мис Пиги заради пухкавата й фигура.

Откакто попадна в екипа на Би Ти Ви, щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева е като трън в очите на колегите си, които я приемат като „парашутистка“ в частната медия.

Доколко професионални и адекватни са журналистическите умения, не се наемаме да коментираме. Факт е само, че за повече от година в телевизията тя не блесна с особено любопитни материали. Темите, които засяга, са предимно пикантни подробности от живота на холивудските знаменитости, от които родната публика слабо се интересува.

За сметка на това, самата Пипи мрази да говори за своя личен живот, въпреки че заради кариерата си на лице от екрана се приема като знаменитост у нас.

Би Ти Ви

Не особеният нрав на младата госпожица Дикова е най-дразнещ за колегите й. Оказва се, че макар да е сред най-новите попълнения в екипа на „Тази сутрин“ и предаването на Лора Крумова, тя получава завидно високо месечно възнаграждение. Останалите служители се мъчат да сдържат гнева си пред нея, но под сурдинка всички негодуват срещу брюнетката, прибираща тлъст хонорар за захаросаните си материали.

Още по-дразнещ е да фактът, че Пипи дори не се опитва да спазва нормален работен режим. Брюнетката идва в телевизията, когато си поиска, без да се съобразява дали другите имат нужда от нея.

ВИЖ ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Бунт срещу Петя Дикова в Би Ти Ви"

 1. зрител   27.02.2012 at 13:34

  По всичко си личи, че авторът на материала има лично отношение. За пример давам работното време на Дикова от вчера, когато е публикуван материяла и днес, 27.02, когато го чета – цяла нощ до 6.40 тази сутрин пряко превеждаше в ефит Оскарите. В 8,45 се включи в сутрешния блок, а след това подготви, заедно с колегата си, материала за обедните новини. Не знам сега къде е Дикова, само цитирам факти.

  Отговор
 2. Борис Младенов   27.02.2012 at 14:59

  Не виждам какво лично мнение може да има след като това отваритено смешно същество никъде не го харесват, и да спи в телевизията всички знаят как е отишла там, благодарение на мама и тате, талант в нея не виждам, само единствени покрай мама и тате познава този и онзи, има отвратителна дикция и поставя ударенията на думите където и попадне, все пак д ане забравяме, че е израстнала в троян. Хората се дразнят, защото има много по кадърни хора от кравата която е завършила драма и като второ висше журналистика, тоест не са я приели журналистика, след това както е в американските универистети е взимала по 2 изпита на семестър журналистически дисциплини а сега се хвали, винаги е била дразнеща за околни, но щом БТВ са решили че ще приемат всеки боклук само зашото е син или дъщеря на някой си браво, а кадърните хора да си седят без работа!

  Отговор
 3. Дария Симеонова   27.02.2012 at 22:00

  Опаааааааа, става интересно! Младенов, не върви да давате акъл за нещо, дето не сте в час. Защо не си проверите правописа?

  Отговор
 4. ELENA   15.03.2012 at 21:36

  BRAVO NA PETYA!STRAHOTNA E!

  Отговор
  • Катя Кръстева   28.07.2012 at 11:16

   Дай, Боже, повече такива деца!!!

   Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *