Бременната Койна Русева се целува страстно със Стефан Вълдобрев (уникални снимки)

Койна Русева

  Койна Русева се снима в напреднала бременност в клипа на една от най-известните песни на Стефан Вълдобрев – „Едно”. В романтичната балада красивата актриса и Вълдобрев се карат, спорят, след което бурно се сдобряват със страстни прегръдки и целувки.

Койна изобщо не изглежда като красивата и самоуверена мъжемелачка, както я възприемат почитателите й в момента. Тя е подстригана на късо каре, хванала си е бретона с фиба като ученичка, носи размъкнати и намачкани дрехи. Именно затова малцина успяват да я разпознаят във видеото.

Бременната актриса в кадрите към клипа "Едно"

Неслучайно Вълдобрев избира в клипа му да участва българската Марлене Дитрих, както често наричат Койна заради приликата й с германската певица. Двамата са колеги от НАТФИЗ. Завършват академията през 1993 година в класа на проф. Крикор Азарян й Тодор Колов. Сред колегите им са Мариус Куркински, Камен Донев, Лилия Маравиля, Стефка Янброва и Касиел Ноа Ашер.

Във видеото Койна е видимо в напреднала бременност, което обаче изобщо не й пречи да е впечатляващо жизнена. Актрисата има три деца. Доскоро имаше амбицията да стане майка за рекордния четвърти път, но я отказа директорът на Младежкия театър. Румен Станчев в прав текст й казал, че при следваща бременност й предстои уволнение.

Засега това кара звездата от „LOVE.net“ и „Под прикритие“ да задълго.

„Не мога да плета, да бродирам, но мога да раждам деца“, гордо заявява Койна. Мъжът на живота й няма нищо общо с актьорските среди, въпреки че двамата се запознали в Пазарджишкия театър. Икономистът Румен отишъл в театъра като обикновен зрител, но освен интересна постановка открил и бъдещата си съпруга.

Възрастовата им разлика е цели 14 години в полза на Румен, но това не попречило на пламенната връзка.

Влюбените се оженили чак когато дъщеря им Калина била на път. Тя дошла на бял свят пет дни след подписа им в гражданското.

След няколко години Русева забременяла с второто си дете Константин. Тогава пък на дневен ред дошла църковната венчавка.

Облечената в бяло булка била вече в третия месец, но не спряла да танцува, нито да яде и пие на воля.

Третото си дете – Калоян, актрисата заченала по календар – според изчисленията на личния си гинеколог. Забременяла почти от раз, пак така лесно и родила.

През нито една от трите си бременности Койна не е отказвала цигарите, тъй като й помагали да сваля напрежението. Сега въпреки трите деца и напрегнатия си професионален график Русева непрекъснато осъмва по луди купони и продължава да пуши като комин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *