Братята Явор и Захари Бахарови Крият, че са Турци! Виж Тук:

Захари Бахаров и Явор Бахаров (вдясно)

В последните няколко години Бахарови безспорно държат първото място за най-популярни братя в родния шоубизнес. Захари и Явор са затрупани с оферти за екранни и светски изяви и дори има риск да втръснат на публиката. Най-заклетите им почитателки обаче няма да им се наситят и винаги ще искат да знаят колкото се може повече за любимците си от тв ефира. За всички тези върли фенки разкриваме една от големите тайни на братята.

Има една подробност от живота на Захари и Явор, която те упорито избягват да коментират. Става дума за произхода им по майчина линия. Единственото, което братята споделят за родителката си, е, че е журналист по професия. Да, това е така, но не е цялата истина. Жената, дала живот на двамата талантливи актьори, се казва Мюжгян Бахарова и е от турско потекло.

Мюжгян Бахарова

Чуждата кръв във вените й идва по линия на дядо й, който в началото на миналия век избягал от южната ни съседка от страх да не го тикнат да служи в армията. Когато дошъл в България, той се установил в Бургас и си взел нашенка за съпруга – прабабата на Захари и Явор. До края на живота си обаче не забравил откъде са корените му и говорел с потомството си на родния си език. Затова и майката на братя Бахарови владее перфектно турски който ползва в работата си в БНР. Благодарение на познанията си по езика навремето тя е била и редактор в БНТ. В телевизията отговаряла за новините на турски.

Че майката на братята е потомка на преселник от Анадола, няма лошо. Защо обаче актьорите държат този факт да остане в тайна, сякаш е нещо срамно и петнящо ги? Да не би да се страхуват от екстремистки настроени националисти? Или може би смятат, че феновете им ще престанат да ги обичат, ако разберат каква кръв тече във вените им?

С днешна дата родителката на звездите от „Под прикритие“ и „Стъклен дом“ обитава апартамент в столичния квартал „Овча купел“. Именно там са отгледани и братята, само че с тази разлика, че когато били малки, живеели в къща. Някогашният им дом бил бутнат и на негово място се извисила кооперация, в която бившите собственици били обезщетени.

Явор Бахаров и Захари Бахаров (вдясно)

Според съседи Захари е този, който полага повече грижи за майка си. Гологлавият актьор навестява най-редовно Мюжгян, стараейки се да й помага в пазаруването и разрешаването на битовите й проблеми. 26-годишният Явор пък навестява родителката си от дъжд на вятър. Визитите му продължават не повече от час – колкото да се наяде преди поредния гуляй с компанията си в центъра на София.

Бахарови крият още един факт от семейната си биография. Братята са отгледани не от биологичния си баща, а от майка си и втория й съпруг.

Разводът на родителите им е един от най-тежките моменти в живота на двамата актьори. По онова време Захари бил на прага на пубертета, а по-малкото му братче още бутало началните класове. Семейната идилия на хлапетата рухнала, когато те научили, че фамилията се разпада и занапред ще живеят отделно от татко си.

Актьорите никога не отварят дума за пастрока си, но няма причина да се оплакват от него. Вторият им баща успял да им влезе под кожата и се грижел за тях като за свои деца. Въпреки подкрепата, която получавали от него, братята обаче не прекъснали отношенията си и с родния си татко Иван, който бил финансист по професия.

По-често с биологичния си родител контактувал Захари. Любимото занимание на гологлавия артист и баща му било да си организират пътувания с яхта.

За съжаление днес подобни круизи вече са невъзможни. Миналата година братя Бахарови погребаха татко си, който почина изненадващо. В този тежък момент звездите избраха да задържат мъката в себе си и не споделиха никакви подробности за кончината дори и пред най-близките си приятели и колеги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Братята Явор и Захари Бахарови Крият, че са Турци! Виж Тук:"

 1. генетик   07.04.2014 at 0:28

  Ей,ядосвате ме,нали сте жълта преса сметнете 2+2! Плешивостта е генетично обособена и се предава от баща на син.Единият е плешив,другият с буйна къдрава коса!!!Няма начина да са от един биологичен баща.Захари прекарвал повече време с биологичния си баща: Извод ,той е от него,а другият е копелето на пастрокът или някой с къдрава коса ,защото къдравия косъм е доминантен ген.Най-вероятно баща им се е усетил по-късно как са го прекарали и затова са се и развели,не е могъл да го преживее и е починал по-късно.Мислете или ме вземете на хонорар,ще си изкарам парите!

  Отговор
 2. Манчо   08.10.2016 at 9:58

  то им личи,но какво от това и те са хора,турчинът е най добрият приятел на човека след кучето !

  Отговор
 3. Hi! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a template or plugin that might be
  able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share.
  Thanks! natalielise plenty of fish

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *