Брадърът Пламен изродил сина си

Марионетката видял с очите си как синът му поема първата си глътка въздух
Марионетката видял с очите си как синът му поема първата си глътка въздух

  Освен в бизнеса с пури Пламен Медаров е специалист и по акушерство. Марионетката на „ВИП Брадър“ присъствал на раждането на сина си и дори асистирал на екипа от лекари в болницата в Нова Зеландия, където със съпругата му Стефания Цветкова се сдобили с наследник.

Интригантът в Къщата помни събитието като бял ден и до днес. Даже се гордее с факта, че видял от паметните минути повече подробности, отколкото родилката. С нея и с някой лев от баща й, видинския бизнесмен по прякор Тюфлека, заминали за Нова Зеландия, за да умножат парите си. Според клюката в далечната страна Медаров има славата на успял предприемач и бохем. Той дори бил сред спонсорите на турнето на местната знаменитост Кайли Миноуг преди 2 години.

Пламен Медаров Като заможен имигрант в Нова Зеландия Медаров платил възможно най-скъпия пакет за раждането на Стефания, Фани, както съпругата на Медаров е наричана от приятелките си, искала да роди със секцио, но в страната до израждане с цезарово сечение се прибягвало при изключително спешни случаи. Съграждани на Медаров информират, че за да роди жена му нормално и за да присъства той в родилната зала, милионерът се изръсил с 5200 новозеландски долара, което е около 6300 лева.

В сюблимния момент Пламен получил роля да асистира на една от акушерките. „И помагахме на доктора. Аз от едната страна на жена ми, тя от другата. Изживях страхотно напрежение. В един момент виждах много повече, отколкото Стефания“, шокира съквартирантите си Пламен.

Раждането се усложнило, въпреки зверските напъни на Фани бебето не искало да излиза.

Докторът прибягнал до вакуумна помпа, с която да издърпа мъничето. „И като се роди най-накрая, шок! Приличаше на извънземно. От помпата главата му се сплеска, нали са им меки главичките на новородените. Но после за щастие се оправи и сега ми е жив и здрав“, приключи с хепиенд историята за родилното си приключение Пламен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *