Брадърката Пенка пътува гратис

Пенка Георгиева
Пенка Георгиева

Брадърката Пенка, чиито претенции рязко нараснаха след участието й в няколко риалити формата, се оказва доста далеч от ВИП средите. Ромката продължава да пътува с градския транспорт, но дори там си позволявала да се държи надменно.

Тя има претенциите за секссимвол
Тя има претенциите за секссимвол

Читатели я засекли да пътува с автобус 285 и се оплакаха от арогантното й поведение. Карибското тяло се качила от спирка в ромската махала в „Надежда“. Останалите пътници били слисани от поведението й на принцеса, която се вози в собствена каляска. Пенка огледала всички надменно и се тръшнала на една от свободните седалки.

Претендентката за короната на „Мис България“ веднага забила нос в телефона си и затова не забелязала контрольорите, които се качили няколко спирки по-късно. Когато проверката стигнала до нея, се оказало, че випаджийката се вози без билет. Контрольорите я поканили любезно да слезе и да си плати глобата.

Пенка обаче отказала и вдигнала луд скандал. „Махни се ма! Ти не ме ли знаеш коя съм?! Какъв билет, какви пет лева? Не ме занимавай!“, развикала се миската на една от контрольорките.

Наложило се шофьорът да спре автобуса и ВИП гратисчийката била свалена едва ли не насила.

Бруталната сцена потресла пътниците и минувачите, които станали свидетели на нея.

Явно след излизането си от „Биг Брадър“ Пенка безславно се е завърнала към живота в гетото. Според запознати тя отчаяно си търси нов „спонсор“ или ангажимент в поредно риалити, за да се върне в светлината на прожекторите. Звездната й кариера обаче изглежда окончателно е приключила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/uPGnDSc7NyM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *