Борис Солтарийски тероризирал колежките си, правел се на голям шеф

Борис Солтарийски

Шоуто на Слави“ е в официална ваканция, но това не значи, че през лятото няма драми сред служителите му. Източници от вечерното предаване на Би Ти Ви издават, че с идването на новия телевизионен сезон през септември в екипа на учиндолеца ще се разрази мощна буря. Предпоставките за нея вече били налице.

Този път в центъра на скандала се оказали най-младите попълнения в „Ку-ку бенд“ – Борис Солтарийски и двете беквокалистки Цветелина Грахич и Лилия Стефанова.

Отношенията между тримата започнали да буксуват още през пролетта. Врачанецът тероризирал колежките си, но те стискали зъби. Певиците си давали сметка, че са новобранки и разчитали, че с времето Борис ще промени отношението си към тях. 

Борис Солтарийски (в средата), Лилия Стефанова и Цветелина Грахич (вдясно)

Да, ама не! В последните седмици преди лятната ваканция на предаването Солтарийски се превърнал в още по-голям деспот за брюнетките. Той не можел да прежали напусналата доброволно бенда Нели Петкова и си изкарвал гнева над заместничките й.

Боцко правел забележки на Грахич и Лилия на всяка репетиция. Повишавал им тон, задето не знаели до съвършенство текстовете за целия репертоар на „Ку-ку бенд“, които са стотици на брой. Овиквал ги шумно дори при най-дребното бъркане на думи в куплетите.

Така в един момент чашата на търпението на двете млади дами преляла. И тъй като Цветелина е половин сръбкиня по бащина линия, във вените на Лилия пък тече буйна македонска кръв, девойките започнали да се конфронтират със Солтарийски. На откровените му заяждания те взели да отвръщат все по-често.

Борис Солтарийски и Слави Трифонов

Разрастването на конфликта успявал да предотврати единствено шефът на „Ку-ку бенд“ Евгени Димитров. Маестрото усмирявал разбеснелите се музиканти само с една-две фрази, без дори да повишава тон. И понеже той е най-старши след Слави в шоуто, младежите мигом млъквали и се фокусирали върху репетициите време враждата им.

Запознати твърдят, че Трифонов все още не знаел за тлеещата вражда в състава му Евгени, Годжи и другите музиканти правели всичко възможно шефът им да не разбере за скандалите между певците и в негово присъствие се престрували, че в бенда цари пълно разбирателство.

В „Шоуто на Слави“ смятат, че ако Дългия научи какво става, със сигурност ще заеме страната на Солтарийски и ще изгони Цветелина и Лилия. Водещият фаворизирал Боцко, защото изпитвал угризения, че му е откраднал гаджето. Припомняме, че годеницата на Трифонов Мартина бе интимна с беквокалиста, преди да се озове леглото на големия началник. Освен това учиндолецът гледал на Борис като на една от златните кокошки в шоуто си, тъй като врачанецът се изявява и като солов певец и дуетна половинка на Гъмзата. Солтарийски и Йордан Йончев изпълняват едни от последните хитове на „Ку-ку бенд“ и са редовни гости в нощни чалга заведения, където трупат тлъсти пачки от хонорари и бакшиши.

„Слави по никакъв начин няма да изпусне доходоносния Боцко, но за Грахич и Лилия не му пука. Тях той може да замени по всяко време“, коментират в „Ку-ку бенд“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *