Борис Солтарийски се загаджи с беквокалистка на Слави

Борис Солтарийски и Лилия Стефанова

  Борис Солтарийски най-накрая се отърси от любовните си разочарования и вече гледа с оптимизъм в бъдещето. Певецът на „Ку-ку бенд“ от няколко месеца има нова тръпка, но не бърза да я разкрива публично.

Мнозина в „Шоуто на Слави“ са наясно, че колегата им си е намерил приятелка, и се радват, че така той ще избие от главата си някогашната си изгора Мартина.

Източници в Би Ти Ви разкриват, че Солтарийски се е залюбил с едната от беквокалистките на Слави – Лилия Стефанова. Двамата първоначално отбягвали да се появяват заедно, а за да финтират интригантите, се престрували, че не се харесват.

Солтарийски с Цветелина Грахич и Лилия Стефанова

Номерът им известно време минавал. Някои дори се заблудили, че Борис е паднал в плен на другата си колежка – Цветелина Грахич. Да, ама напоследък тя започнала да се усуква около Годжи така оставила партньорите си без алиби.

Макар Борис и Лилия все още да не са обявили официално интимните си отношения, все повече служители на Би Ти Ви са наясно, че помежду им бушуват страсти. Двамата вече не са и толкова предпазливи – все по-често се мъкнат в комплект по концерти на чуждестранни групи и светски партита, а в края на съответните мероприятия си тръгват заедно, грейнали, че са си прекарали чудесно един с друг.

Солтарийски хлътва от ден на ден все повече и повече по Лилия, но още не е съвсем наясно дали тази връзка има бъдеще, разкриват информаторите ни. Причината, заради която врачанинът се колебаел дали да се загаджи окончателно с колежката си, е това, че нямал пълна вяра на никоя жена. Любовните му неуспехи през годините го карали да е предпазлив и да не се хвърля през глава в нови авантюри.

Най-голямото разочарование на Борис, разбира се, е споменатата в началото Мартина.

Преди да се хване със Слави Трифонов, балерината бе пристанала на беквокалиста и в плановете си той се виждаше женен за нея. Двамата дори се бяха преместили да живеят под един покрив в апартамент в столичния квартал „Редута“.

Уви, един ден идилията отиде на кино. Изненадващо за всички се разбра, че танцьорката е тъкала на два стана. Още преди да зареже Солтарийски и да разбие сърцето му, тя започнала да се навърта около далеч по-заможния Слави.

Дългия пък сякаш само това и чакал и веднага я прилапал.

Зарязан, Борис се отдаде на алкохола. Потъвайки в порока, певецът се опитваше да лекува нараненото си самочувствие, но спиртните напитки само засилваха депресията му. Едва в началото на тази година се забеляза подобряване на настроението му и причината за това безспорно е Лилия Стефанова.

22-годишната девойка вече се издаде, че Борето не й е безразличен.

По време на телевизионно интервю, в което участваше с колежката си Цветелина Грахич, тя едва не се нахвърли върху водещата Петя Дикова.

Последната я разяри, защото се опита да внуши на зрителите, че боснен-ката има тайна връзка със Солтарийски. Докато щерката на Сашо Диков развиваше теорията си, Лилия помръкна и смени няколко цвята на лицето.

В крайна сметка обаче сдържа яростта си и не показа със скандал колко много е обидена от изказването на Лили.

Грахич, която явно бе абсолютно наясно с чувствата на дружката си, се опита да замаже положението. „Има химия и между трима ни, не е само между мен и Борис“, заяви тя в студиото и погледна към Лилия, за да види реакцията й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *