Удивително! Актрисата Борислава Костадинова – с три зърна!

Борислава Костадинова

  Какво ли не е в състояние да стори човек, за да стане известен! В последно време най-лесният начин младо момиче да направи впечатление е просто да съблече дрехите си пред публика.

Сред морето от голата плът на толкова много красавици обаче има една жена, която определено предизвиква интерес не само сред мъжете, но дори сред собствения си пол. Тя се казва Борислава Костадинова и всички искат да зърнат отблизо гърдите й, но не защото са наблъскани със силикон, а защото… има три зърна.

Това е главното преимущество, което младата театрална звезда изтъква пред зрителите. Няма шега, няма измама – третото зърно на Борислава наистина е качеството, с което тя рекламира спектаклите си. Актрисата хич не държи да се налага с талант на сцената. Радва се на предимството, което й е дала природата и се е научила как да превръща физическата си аномалия в сензационен ефект пред жадната за гола плът публика.

Борислава Костадинова и Владо Карамазов в сецна от "Казанова"

Още преди две години, когато родената в Плевен красавица започва първите стъпки в кариерата си, тя е наясно, че успехът й е в кърпа вързан, ако покаже прелестите си.

Затова без колебание приема поканата на режисьорката Диана Добрева да се включи в спектакъла на престижния драматичен театър „Сълза и смях“ „Казанова“, зарязвайки беглите си до тогава изяви на провинциална сцена.

Предизвикателството пред Борислава действително е сериозно, защото брюнетката е натоварена със задачата не просто да се разходи гола пред публиката в салона, а да изиграе страстен полов акт с партньора си. Макар че изглежда ужасяващо за една току-що проходила актриса, ролята се оказва сладка за хубавицата, защото този, на когото трябва да се отдаде девствената й героиня, е самият Владо Карамазов – мокър блян на целокупната женска половина от публиката.

Режисьорският замисъл намира перфектно изпълнение на сцената – сътвореното от Карамазов и начинаещата му колежка изглежда толкова истинско и страстно, че буквално разгорещява зрителите на първия ред. Двамата актьори изиграват перфектно сексуален акт между велик любовник и невинна девственица, с което превръщат спектакъла „Казанова“ в истински хит не само за обикновената публика, но и за най-консервативните театрални критици.

Именно от голата роля на Борислава Костадинова тръгва мълвата, че притежава едно зърно в повече. Пикантната новина за съблазнителната гръд на актрисата става като магнит за хората, които пълнят до дупка залата на „Сълза и смях“ при всяка сценична изява на младата звезда.

Самата тя не се чувства обидена заради причината да бъде толкова интересна и не пропуска да направи реклама, обявявайки се за „единствената българка с три зърна„.

Подобна аномалия наистина е рядко срещана при нежния пол и според официалната статистика се случва при една на всеки 500 жени. Холивудският еквивалент на нашата Борислава Костадинова е певицата Лили Алън, която също обича да се хвали пред медиите с третото си зърно, което прилича на бенка върху гърдата й.

Любопитна подробност обаче е, че за разлика от днес в Средновековието жените с подобен белег са били смятани за вещици и са били изгаряни живи на клада, за да не съблазняват мъжете с необичайното си трето зърно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *