Бориса Тютюнджиева се загаджи с милионер и избяга от България

БорисаБориса Тютюнджиева най-после има нов мъж в живота си.

Моделката от няколко месеца е щастлива и напълно отдадена на богат бизнесмен. Тя постоянно намеква за връзката си  със снимки от различни екзотични дестинации, но на фотосите винаги е сама.

Бориса ревниво пази името на  новият си избраник, но хора от модния бизнес са сигурни, че става дума за  млад милионер, с когото отдавна се познавали, ала чувствата им избуяли чак сега. Двойката се крие упорито от папараци и прекарва повече от времето си в чужбина, където влюбените гълъбчета не  се набиват на очи и никой няма да ги разпознае и да започне да клюкарства за връзката им. А тя била много специална и двамата не само си прекарвали приятно времето, но и кроели планове за бъдещето.

Явно това бъдеще завършва с бяла рокля и сватбени камбани, но засега младите предпочитат да се опознаят изцяло и напълно, но далеч от родната  действителност. Загадъчният любим глези Бориса като принцеса и непрекъснато я   води на екзотични почивки. Наскоро  двойката беше на Малдивите и  прекара там цели десет дни. Сега пък пусна снимки от Италия.

Бориса АндрейПоследната връзка на моделката беше с Андрей Арнаудов, който беше готов на всичко за нея и също обиколиха всички скъпарски местенца, а ваканциите си караха на Лазурния бряг. В любовта им обаче не всичко беше толкова лазурно, красавицата носеше ниски обувки, за да не стърчи над дребничкия си любим, опита бизнес с модни дрехи и обувки. Той пък беше зает с предаванията си и донякъде с чашката, която е първата му любов и накрая нещата се разсъхнаха.

Близо година Бориса прекара сама, далеч от хорските погледи. Още в „Къртицата“ тя призна, че може с години да кара без се*с, ако не е с точния човек.
Явно най-после е намерила точния и наваксва принудителните си пости с лудо въргаляне из чаршафите, одумват я приятелки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *