Бони си отиде и остави медальонa си на … Люси!

Бони и Люси

Вчера изненадата на вечерта бе, че Бонка си отиде от шоуто. Всички очакваха, че шоуменът Къци Вапцаров или плеймейтката ще излязат от къщата на ВИП Брадър, но не и тя.  Уви, това стана.

Но това няма нищо чудно, имайки предвид тоталната изолация и помията, която изляха върху нея съквартирантите. Малко преди да излезе от  къщата, Бони остави медальона си на Люси.

Чалга звездата реши да и се реваншира за помощта при ученето на уроците по история и отново се закле, че ще продължи да учи и да завърши средно образование. Нищо, че тъкмо на този въпрос се издъни, пред  пред детектора на лъжата.

Бони

Колкото до останалите съквартиранти, новината че тя излиза ги зарадва много. Така един от най-силните участници остави шоуто и Ники Мартинов, и Юлян сега имат много по-голям шанс да спечелят реалитито.

Но преди да си замине от Нови хан, Бони определи новите командири на отборите.  Отдавна е ясно, че да си капитан на тим не е много на далавера, защото при всички случаи един от двамата глави си остава служебно номиниран.

Преди да избере капитаните Бони заяви, че сърцето й не познавало злобата, но за капитани тя избра своите най-големи душмани в къщата – Ники и Юлиян.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ERaa1U85mGE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *