Бони си криви душата – нямала нищо против Никол!

Бони

Чалга певицата за трети път е номинирана от съквартирантите. Навлякла си гнева на всички звезди, певицата е силно притеснена за престоя си в шоуто.

Тя беше принудена да си признае, че всъщност интрига я е скарала с Никол. Тя няма нищо против красивата синоптичка на Нова Телевизия. Дори певицата се направи на учудена, как е могло някой да си помисли подобно нещо и обвини съквартирантите, че интриганстват.

Затова тя призна, ужким, че нямала никакви лоши намерения към госпожица Станкулова. Въпреки нейните клетви, Фънки не бе много убеден. Самият рокаджия не може да вярва на никого вече, призна си той, освен това той е учуден как са могли да му кажат, че той псува, след като  всички си псуват там също.

Никол Станкулова

Така го наредили в къщата, че вече мислел да се самоубие, ядосва се той. Все пак, поп певицата  Мариана не му спести, че той е главният инициатор на дивотиите в предаването и не оставят жените да спят, това бе и нейният аргумент да го номинира. Неспането, благодарение на Фънки, я загрозило.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aIAQkrZrpLE

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бони си криви душата – нямала нищо против Никол!"

  1. gold account   13.10.2012 at 16:38

    Селена Мари Гомез е от мексикано-италиански произход родена на 22 Юли 1992 в Ню Йорк , но още като малка със семейството й се местят в Гранд Преъри , щата Тексас където Селена живее до 13 годишна възраст(Сега тя живее в Лос Анджелес).През 1997 родителите й се развеждат и след около 10 години майка и се жени повторно . Както повечето знаят най-добрата приятелка на Селена е Деми Ловато, двете момичета се запознават докато са на прослушване за роля в Barney & Friends ( Барни & Приятели ) , когато Деми пита Селена дали иска да рисува с нея с пастели . От този момент те са неразделни и го сега !Селена е единствено дете. Тя обича мнго кучетата и за това помага на кучетата от Поерто Рико.Самата Селена има 4 кучета Chip, Willy, Fina и Wallace , от които едно(Chip) е взела от кучешки приют.Интересни факти :1.Обича да похапва Snickers и Good & Plenty.2.Любимите и групи са Paramore и Fall Out Boy.3.Любимата й песен е Rockstar в изпълнение на Hannah Montana.4.Обича да яде шоколад.5.Любимият й предмет в училище е науката.6.Любимата пица на Селена е със сирене и гъби.7.Селена обича да сърфира , да кара скейтборд,да танцува и да пее.8.Името й „Селена“ значи луна на гръцки.9.Нейната любима актриса и човек за подръжание е Rachel McAdams.10.Любимият и спорт е баскетбол.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *