Бони: Прокоба тегне над мен!

Бони

В последно време, чаровната певица си е втълпила, че е преследвана от лошо проклятие и в момента се опитвала да го неутрализира.

Бони счита, че напоследък има някаква свръхестествена пречка в благоприятното развитие на живота й. Певицата дори стигнала до заключението, че над нейния живот виси прокоба и съществуват съвсем реално поне няколко смъртни заплахи. Певицата, която демонстрира и актьорски талант в сериала на БТВ „Седем часа разлика“, съвсем сериозно смята, че неприятелите й са насъскали тъмните сили след нея. Всичко това било, защото много й

Бонка Симеонова Илиева

завиждали – споделяла пред приятелки разтревожената певица. Именно тези нейни терзания я превръщали в лесна мишена на ловките шарлатани, защото ходела при всеки ново провъзгласил се за вещер, следяла всички телевизионни предавания на врачките и се улавяла за тях като последен шанс. Бони сочи като главно доказателство за направена й зловредна магия, вечно издънващите се нейни връзки. В когото и да се влюби, онзи я изоставял. Бони мечтаела за дом, семейство, съпруг, но нищо подобно не й се случвало. Дотам стигнала в манията си ромската певица, че нейните приятели вече започнали да се тревожат за нея и й препоръчали да се обърне към психотерапeвт, който да й помогне със страховете й.
Бони-Полудявам ли:

http://youtu.be/rp_AZC5tORQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *