Бони вдига сватба с ревнив и властен турчин!

Бони

  Трети опит да се задоми планира да направи това лято ромската перла Бони, разбра се от сигурен източник. Бившата звезда от каталога на „Пайнер“, която се раздели с димитровградската фирма покрай участието си във „ВИП Брадър“ миналата есен, крие като държавна тайна кой е избраникът й.

Бъдещият съпруг на родената в Сливен певица обаче бил страшно властен и ревнив. Което обяснява питанката защо Бони изчезна безследно след излизането си от Къщата.

„Като турчин е, държи я много изкъсо. Отначало мислехме, че нещо лошо й се е случило, че се е разболяла неизлечимо, тъй като изведнъж спря всичките си светски прояви. Оказа се, че нейният бил много ревнив и не я пускал да излиза…“, обсъждат смуглата изпълнителка в чалга средите.

Бони с бившето си гадже Милен

Вече от половин година Бони и партньорът й живеели като семейство, а инициаторът за предстоящата сватба бил той. Певицата не била много-много навита, тъй като има горчив сватбен опит.

Черна котка на два пъти й провали пътя към олтара – веднъж с бащата на дъщеря й Михаела, Мечи, и втори път с бизнесмена Милен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *