Бомба се взриви до Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева
Страшен зор ще видят със Соня Колтуклиева съквартирантите й в новия сезон на „Биг Брадър Ол Старс„. Скандалната журналистка не цепи басма никому, има навика да джафка като бясна кучка и рядко някой съумява да я надвика. А за капак 58-годишната петричанка е оцеляла и при опит за убийство.

„Наистина щеше да ме отнесе бомбата, предназначена за един от основателите на „Г-13“ Красимир Стойчев. Отивах на работа в БНТ пеша по обичайния си път покрай хотел „Радисън“. Пред магазина за пури срещнах Краси, който излизаше от входа на кооперацията, в която обитаваше апартамент под наем. Поспряхме се да побъбрим. След минути продължих по пътя си и секунди преди да завия зад ъгъла към „Ялта“ нещо мощно ме подхвана и запрати в дървото насреща ми. Имах чувството, че оглушавам и че ще ми се откачи лявото рамо“, помни отчетливо всички детайли от този ден Соня Колтуклиева.

Бомбата била предназначена за Красимир Стойчев. „Аз оцелях тогава, но 77-годишният му баща Стойчо нямаше този късмет. Той бе прострелян на 10-ти март, 2005 г. от двама мъже, които поставяли бомба с часовников механизъм в градината на къщата на сина му към Виена“, уточнява Соня.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *