Бомба! Ники Михайлов натири Николета след див скандал! Ето какво се случи:

Николета Лозанова и Ники Михайлов са се разделили след бурен скандал, пише „Уикенд“.

Този упорит слух обикаля светските среди от няколко дни, след като плеймейтката и екс водеща на предаването „Папараци“ изненадващо се прибра в България заедно с дъщеря си от Валери Божинов.

В началото на годината Ни Ло се премести да живее в Кипър, след като синът на Боби Михайлов подписа договор с футболния тим „Омония“ от столицата на островната държава Никозия.

Наскоро пък се заговори, че красавицата е бременна и това даде повод на някои да заподозрат, че Николета се е прибрала в родината за лекарски прегледи и изследвания, свързани с бременността й. Познати на Ни Ло обаче отрекоха мълвата, че тя очаква бебе. Според тях хубавицата е напуснала Кипър, тъй като се скарала с любимия си Ники Михайлов.

Според клюката, между двамата е имало бурен скандал, породен от вратаря, който изревнувал любимата си. Не е известно дали ревността на Малката Перука е имала основание, но според една от версиите за раздялата им, вратарят е заловил половинката си да си пише с друг мъж.

Самата Николета е отрекла категорично, че се е разделила с футболиста.

Според думите й, цитирани от нейни приятелки пред „Уикенд“, плеймейтката е оставила Николай за няколко седмици, тъй като той бил на продължителен лагер с футболния си тим и тя трябвало да стои сама в дома им в Никозия. Паметливи обаче припомниха, че Николета отричаше и за раздялата си с Валери Божинов, преди нападателят да оповести с декларация, че се развежда с нея.

Източник

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *