Болки в ставите тормозят Лили Иванова

Лили Иванова

  Тежки болежки налегнаха Лили Иванова заради застудяването на времето. Звездата е скована от артритни болки в ставите и от няколко дни тича по лекари, се разбра от хора в обкръжението й. Тя едва движела коленете и глезените си, а най-големият й ужас бил, че няма да се възстанови за концерта си в зала „Арена Армеец“ и ще се провали с гръм и трясък.

Лили Иванова потърсила лекарска помощ веднага щом усетила първите симптоми, че артритът се завръща. Естрадната динозавърка се гънела от болки всяка пролет и есен при промяна на времето, но този път взела превантивни мерки и не очаквала ставите й да се възпалят. Въпреки приетите таблетки обаче при първия студ, сковал България в понеделник, Лили се събудила обездвижена и с подути колене.

Близки на звездата издават, че тя излязла от дома си още в 9 сутринта, както никога, и се отправила към частния кабинет на известен ревматолог. Заради неразположението си Лили отложила всички репетиции за концерта си и изоставала значително в научаването на хореографията.

„Тегоба е обхванала всички, защото графикът не е изпълнен, а време не остава. Дано се оправи скоро, за да ни олекне. Отсега треперим какво чудо ще е, като се върне на репетициите“, издават хора от екипа на Лили, която и без да е болна, ги побърква с високите си изисквания и куп капризи.

Приближените на певицата обаче не са оптимисти за състоянието й, защото обикновено артритните кризи на певицата продължават по 2-3 седмици. Много е вероятно тя въобще да не успее да научи хореографията за шоуто си в „Арена Армеец“ и да изкара концерта, пеейки неподвижна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *