Бойко Кръстанов от „Стъклен дом“ – мека китка!

Бойко Кръстанов

Напоследък сред арт средите върви слухът, че звездата Бойко Кръстанов харесвал повече мъжките ласки и  никога не е имал гадже.

Упоритата мълва обикаля светските кръгове, а клюкари категорично сочат, че младият актьор е бил гей. Досега никога тази клюка не бе потвърдена категорично, но този път самият актьор наля масло в огъня.

Звездата от „Стъклен дом“ даде хляб за съмненията за своята сексуалната ориентация, като се обвърза с… колегата си Калоян Трифонов във Фейсбук. Дали това не е провокация?

Бойко на море

Нищо чудно, въпреки, че Калоян също е често в устата на актьорските среди, относно своята сексуална ориентация, която също е съмнителна. Ако е така, съвсем скоро може двамата да се разкрият.

Самата звезда от „Стъклен дом“ не си пада да коментира своите връзки, но честичко си признава, че е доста ревнив. А през това лято актьорът показа, че е и доста разкрепостен, след като развя гениталните си по родното Черноморие.

Не е ясно кое го е инспирирало да се пече дибидюс гол по плажовете, явно споделя вижданията на своите по-разкрепостени приятели.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ybmPp9mB8XQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *