Бойко в афера с Мария Игнатова

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Романтичните трепети, които според слуховете са свързвали Бойко Борисов и бившата му регионална министърка Лиляна Павлова, отдавна са в миналото. Ако се вярва на сензационната клюка, в момента лидерът на ГЕРБ имал особени отношения с водещата на „Господари на ефира“ и „X фактор“ Мария Игнатова.

Мария Игнатова
Мария Игнатова

Красивата блондинка била честа гостенка в къщата на Борисов в Банкя. Тя пристигала там сама, а не в компанията на официалния си възлюбен Димитър Рачков. Бодигардовете на бившия премиер се заричат, че Игнатова го е посещавала поне 10 пъти в последните няколко месеца. Двамата имали и специални телефони, по които се чували. „Надали Бойко й се обажда, за да пита как върви гласуването в „X фактор“, шегуват се в шоусредите. Самата Игнатова също се е хвалила тук-там, че се среща с Борисов. Твърдяла, че е особено галантен мъж, въпреки че никога не била получавала подаръци от него.

Източници твърдят, че няколко пъти Мария Игнатова е била придружавана на височайшето си посещение при Борисов от продуцента Магърдич Халваджиян. Според запознати именно по тази линия се осъществява контролът който лидерът на ГЕРБ има над предаването „Господари на ефира“. Забавното шоу е видима пристрастно в последните месеци и отразява твърде злонамерено правителството. Не че няма за какво да ги бъзика, но същевременно срещу хора от ГЕРБ не се казва и дума и се създава неприятното усещане, че сатиричното шоу работи изцяло в услуга на Бойко Борисов.

„Още преди година Бойко каза, че това е любимото му предаване. Когато то бе свалено от ефира на Би Ти Ви, Борисов бе звънял да търси сметка на Краси Гергов. После го уреди да тръгне в Нова телевизия. Явно затова сега предаването е толкова пристрастно. А и все пак Мария Игнатова вече е в най-вътрешния кръг на бившия премиер“, коментират в тв средите.

Мария и Рачков вече няколко пъти опровергават клюката, че са разделени и най-вероятно и сега ще направят подобно изявление. Истината обаче е, че хем са заедно, хем не са. Актьорите преценили, че по-добре и за двама им е т. нар. „отворена връзка“ – всеки прави каквото си иска, но за пред обществото са идеално семейство. Иначе Мария си има отделен апартамент, в който се прибира. Рачков също имал друго момиче, с което от време на време се срещал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/KnIxi3in6IQ

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бойко в афера с Мария Игнатова"

  1. българка   02.12.2013 at 16:15

    По голяма простотия не бях чела! То в този сайт всъщност всичкото е простотия де…..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *