Бойко Борисов предложил на Кунева да оглави правителството му!

Бойко Борисов и Меглена Кунева

  Бившият премиер Бойко Борисов бил в абсолютен шок от новината, че няма повече да участва в управлението на страната. В паниката си той дори предприел действия, които уплашили с неадекватността си най-близкия му кръг.

Според близки до бившия премиер гербаджии той се унизил дотам, че лично предложил на Меглена Кунева да оглави кабинета, който трябва да се състави с мандата на ГЕРБ. Борисов й се обадил по телефона три часа преди пресконференцията, която даде миналата седмица и която бе първата му публична проява цели пет дни след изборната нощ.

Според хора, които присъствали на обаждането, Бойко се опитал да убеди Кунева да оглави правителство с мандата на неговата партия, като й обещал пълна свобода при съставянето на кабинета. Не е ясно как се е държала тя с него, но му отказала категорично още в същия разговор, от което Борисов изпаднал в тежко униние.

Приближените му пък били напълно шокирани от факта, че лидерът им нямал представа какво да прави само няколко часа преди пресконференцията си и предлагал властта на когото се сети.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *