Бойко Борисов потресен: Няма как да взема Луна!!!

луна бойкоРетро поп-фолк певицата Луна стартира с трясък кампанията си за президент от изповедалнята на „Вип Брадър“. Звездата откри политическия сезон с предложение за женитба към Министър-председателя Бойко Борисов директно в ефир. Но премиерът едва ли ще се съгласи с примамливото предложение по причина, че зестрата му се изпари с фалита на банката на Цветан Василев КТБ. А Луна го оферира само с предложение всяка заран да му пее на ушенце, а вечер да го възпява в хвалебствени дитирамби и стихотворения.

„Бойко, ти живееш като куче, и аз живея като куче заедно с всички вложители в КТБ. Ти си обикновено селско момче, а аз- още по-обикновено момиче от село. Бих дала живота си за да видя как народа живее по-добре, както заслужава. Идат президентски избори. Ти ще ме издигнеш за президент! Най-смирено те моля: Приеми предложението ми за брак!“, направи предложение на Борисов чалга дивата, чието рождено име е Лухче.

Излагацията на Луна стана причина рейтинга на „Вип Брадър“ да хвръкне до небесата. Премиерът не коментира официално интимното предложение към него, но негови подчинени в ГЕРБ разкриха, че Борисов бил потресен.
„Благодаря й за предложението, но няма как да я взема“, измърмоорил Бойко пред приближените си съпартийци. В Народното събрание пък предложението за брак, което Луна отправи към Борисов, бе сред най-обсъжданите теми днес.

бойко лунаМеждувременно стана ясно, че фолкаджийката се е предлагала не само на псевдо-премиера ни, но и на Ахмед Доган. Преди две години Луна си втълпила, че е наложително да влезе в политиката. И тъй като ретро звездата е етническа туркиня, логично се насочила към ДПС. Открила отнейде телефонният номер на Сокола и започнала всеки ден да му звъни. Засипала го и с sms-и, но отговор от другата страна така и не последвал. В отчаянието си Луна запалила колата с мръсна газ, отишла до сараите на Доган и се чучнала отпред. Историята приключила с това, че служители на НСО и полицаи я разкарали от зорко охранявания периметър.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *