Божинов подарил на децата си 2 милиона

Валери иска да образова децата си Никол и Валери-младши в университети в Италия
Валери иска да образова децата си Никол и Валери-младши в университети в Италия

Макар непрекъснато да е набеждаван за немарлив баща, Валери Божинов е заделил 2 милиона лева от спестяванията си за двете си деца Валери-младши и Никол, научихме от приближени.

На Алисия остави апартамент
На Алисия остави апартамент

Бившият нападател на „Спортинг“ (Лисабон) в момента не получава заплата от никъде, тъй като остана без отбор тази есен, но това не му попречило да направи разчет на банковата си сметка. Според нашия източник Божинов открил влогове на Никол, която е на година и половина, и на 4-годишния Валери през лятото, когато се раздели със съпругата си Николета. Тогава чувствителният Божинов се разнежил и осъзнал, че въпреки неудачите с двете си жени Лозанова и Алисия, най-важните за него хора, за които тепърва трябва да се бори, са невръстните му дечица.

„Каквото и да се случва оттук нататък с мен или с майките им, искам синът ми и дъщеря ми да бъдат спокойни за своето бъдеще. Когато пораснат, искам да получат образованието си в чужбина, закъдето ще са нужни повече средства. Затова отсега съм се подсигурил. Ще ги пратя да учат в университети в Италия“, бил чут да казва Божинов.

Пръсна луди пари и по Николета
Пръсна луди пари и по Николета

Юношата на италианския „Лече“ обаче взел превантивни мерки милионите на Никол и Валери да не бъдат похарчени не по предназначение. В договора с банката, на която поверил парите си, Божинов изрично искал да бъде записано, че децата му могат да теглят от парите чак след като навършат 18 години.

Простата аритметика показва, че двете деца и двете жени на Валери Божинов са му стрували най-малко към 4,5 милиона лева.

На Алисия остави апартамент за 900 бона близо до хотел „Плиска“, а по време на брака с Николета купи два апартамента – един за 300 хил. лева и втори за милион. В голямата сума не влизат парите, прахосани за луксозни коли и джипове за плеймейтката и чалга звездата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *