Валери Божинов джироса апартамент на Николета

Валерко обезпечи бившите си жени с по едно жилище
Валерко обезпечи бившите си жени с по едно жилище

  Над 2 милиона лева е прахосал Валери Божинов за жилища, в които да подсигури безгрижни старини на двете си вече бивши жени – Алисия и Николета. Последната, все още актуална съпруга на футболиста, поискала за себе си лъвския пай от общо трите апартамента на благоверния си – този в баровския квартал „Манастирски ливади“, купен миналата година.

Доскорошният футболист на „Спортинг“ (Лисабон) все още не е задвижил процедурата по развода с пловдивчанката Николета, разкриват от обкръжението му. Макар Валери да се бе зарекъл да стори това в началото на септември, преценил за най-уместно да отложи цирковете в съдебната зала докато не стане ясно къде ще продължи кариерата си. В момента Божинов, на когото преди години специалисти предричаха бляскава кариера, но днес е на дъното не без участието на „признателните“ му бивши жени, се е видял в чудо как да вкара ред в живота си.

Николета се прави на грижовна майка, разхождайки бебето Никол
Николета се прави на грижовна майка, разхождайки бебето Никол

Атрактивната Николета настоявала по-скоро да прекрати брака си, който самата тя окачестви като „проблемна връзка“, футболната съпруга искала възможно най-бързо да сложи край на неуспешния си опит за семейство, за да може да официализира наново отношенията си с Николай Михайлов, шушука се из светските среди.

Лозанова упорствала пред мъжа, на когото доскоро се клела във вечна любов, да решат скоротечно разногласията си в съда, уж за да не си причиняват взаимно повече проблеми и нерви.

Куриозното е, че по волята на съдбата в момента Николета е изпаднала в ролята на Алисия отпреди година, когато певачката преследваше бащата на сина си Валери за издръжки. Също като родената във Вакарел изпълнителка, и доскорошната й съперница драпала да лапне колкото се може повече при развода с Божинов.

Запознати твърдят, че плеймейтката поискала от футболиста да й прехвърли апартамента в “Манастирски ливади“, в който да живее – с дъщеря им Никол. Малка, но съществена подробност е, че въпросното жилище, което се намира в нов комплекс от затворен тип, е цели 400 квадрата и за него съпругът й се е 1 млн. лева.

Божинов обаче нямал никакво намерение да отстъпва имота си на Лозанова, тъй като бил ужасно разочарован от нея и смятал, че не заслужава подобен жест от негова страна. Заявил й, че е склонен да остави за нея и Никол по-малкия апартамент от 140 квадрата.

Плейметката не искала и да чува за този вариант. Николета не можела да се примири с мисълта, че Алисия ще живее в по-голямо и по-скъпо жилище от нейното. На чалга звездата и сина им Валери, Божинов остави апартамента от 200 кв. в близост до хотел „Плиска“. За него Божинов се изръси над 800 хил. лв, още докато живееше още с Алисия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Валери Божинов джироса апартамент на Николета"

  1. какво име   01.02.2014 at 13:04

    от къде ги намира такива „жени“ няма ли ценностна система в себе си Този Валери Божинов, не са ли го научили когато иска да има човек до себе си какво да гледа и какво да избира и какво да даде от себе си….

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *