Богат бизнесмен от ъндърграунда – актьор в “Под прикритие”

Владимир Вишански

  Лошото момче на „Под прикритие“ Иво Андонов (Захари Бахаров) вече има помощник в наркобизнеса. Асистентът му се появи в първия епизод от стартиралия в неделя трети сезон на сериала и тепърва ще се утвърждава като персонаж.

Дясната ръка на Захари Бахаров е Владимир Вишански. Добре изглеждащият млад мъж е легенда в столичния ъндърграунд, и то не само защото е милионер и притежава един от най-оборотните нощни клубове в сърцето на София.

Преди няколко години Вишански беше замесен в тъмните игри на истински наркобосове. Заведението му беше вдигнато във въздуха с мощна бомба малко след като същата съдба имаше клубът на друг известен в крими средите герой – Иво Пилето.

Владимир Вишански със съпругата си Валентина

Разследването на взрива и до днес не е дало резултат и наказани няма, но упорито се мълви, че адската машина е гръмнала заради конфликт между висаджии и техни конкуренти, опитващи се да снабдяват ВИП клиенти със забранени от закона вещества. Точно като сюжет от „Под прикритие„!

Сега ситуацията около нощния клуб се е поукротила и той е снимачен терен на криминалната БНТ поредица. Затова и продуцентът Димитър Митовски предложил на Владимир Вишански да стане част от актьорския състав за новия сезон.

Бизнесменът приел с охота да бъде партньор на любимия си актьор Захари Бахаров. Имал обаче и едно условие – да се снима с дрехи и аксесоари от личния си гардероб.

Водещата Деси Тенекеджиева е стиснала здраво микрофона, докато Владимир Вишански (вдясно) открива поредния си нощен клуб на морето

Преди време животът на Вишански вися на косъм след адска катастрофа с порше. Летейки със 130 км в час, баровецът размаза возилото си на магистрала „Тракия“, а от сигурна смърт го спасиха еърбеците на скъпия автомобил. Самият Владимир реагира адекватно при инцидента и успя да избегне удар с друга кола, който можеше да се окаже фатален.

Освен с екстремния си начин на живот милионерът Вишански е известен и с манията си да изглежда перфектно. Навремето той успя да свали теглото си от 123 на 83 килограма, а с днешна дата кантарът му сочи цифрата 94.

Въпреки че следи стриктно с какво се храни и блъска упорито във фитнес залата, понякога Владимир се отдава и на кулинарни изкушения. Любител на изтънчената кухня, той често води съпругата си в скъпарски ресторанти и у нас, и по света. Случвало се е с жена му да отскачат до Рим, само и само да посетят елитно местно заведение, собственост на Парис Хилтън.

 

Нощният му клуб – любим на златотърсачките

Заведението, в което момчетата на Джаро въртят далавери, забавляват се по нощите или почиват след напрегнат екшън, се намира в сърцето на столицата – непосредствено зад храм-паметника „Александър Невски“.

През деня изглежда тихо и спокойно – атмосферата е затъмнена, клиентите са малко и сгушени в удобните сепарета. Тогава там идват предимно депутати.

Мястото е на пет минути от парламента й е удобно на политиците. Докато обядват, те обсъждат важни партийни дела, а понякога и злободневни клюки.

Обстановката през нощта е доста по-различна – светлини, силна музика, промишлени количества алкохол, гъмжило от посетители. Редовни клиенти са холивудските актьори, снимащи в България. Сервитьорките още не могат да забравят Куба Гудинг – Джуниър, който не спирал да се шегува с тях, а барманите пък въздишат по сексапила и ангелската красота на Скарлет Йохансон.

От това място са тръгнали не една и две любовни истории. Много преди Валери Божинов да си вземе за жена Николета Лозанова, в заведението се състояла тайна среща между него и русата Златка. Двамата дошли в късния следобед и се настанили във възможно най-тъмния ъгъл. Златка си поръчала фреш от портокал, а футболистът фрапе. Рандевуто било кратко и после всеки поел в различна посока.

В същия клуб се залюбили Ива Софиянска и Антон Божков. Двамата не се познавали преди това, а в заведението се засекли случайно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *