Благой Георгиев: Направих ужасна грешка като изневерих на жена си с Лияна!

Благой Георгиев и Христина

  Благой Георгиев все още горко съжалява за своята изневяра към половинката си Христина. Преди две години и половина той я заряза бременна заради фолк звездата Лияна. Последната се слави като една от най-големите красавици в родния шоу елит, а футболистът също не устоя на фаталния й чар.

Двамата обикаляха постоянно светски партита и дискотеки, за да демонстрират любовта си. Тя обаче изтрая малко повече от половин година. Мнозина си задаваха въпроса какво се е случило, за да приключи подобна гореща авантюра. Нароиха се куп съмнения, като най-правдоподобното от тях е, че бащата на щерката на Лияна – турчинът Махмуд – жестоко е ревнувал тогавашната си екслюбима и е изпращал смъртни заплахи към Благой. Според други твърдения обаче съвестта и приятелите на Георгиев са надделели над неговите чувства и набързо той направил обратен завой към Христина.

Лияна

Преди няколко дни Благо призна, че все още изпитва вина към половинката си, и понякога дори иска да се самонакаже, че й е причинил такава голяма болка. Двамата говорили дълго, преди да решат да подновят връзката си. Тя била скрепена най-вече заради малката им дъщеря, която се роди, докато известният с прякора си Джизъса футболист се развяваше все още с Лияна.

„Бащинството ме промени, треперя за дъщеря си, но все пак се опитвам да бъда справедлив. Не искам да възпитам лигаво момиче, затова внимавам.“ Футболистът не крие благодарността си към Христина за това, че не го е зарязала.

Тя беше сред най-големите надежди в художествената гимнастика, но любовта й към Георгиев я накара да зареже кариерата. В момента Христина се готви да му роди второ дете, което всички предричат, че ще е син. Ако прогнозите се сбъднат, баща му се кълне, че ще го прави футболист.

От известно време Благой е сред най-често шаржираните образи в Шоуто на Слави. В неговата кожа влиза Виктор Калев, който имитира всичките му типични жестове и татуировки, футболистът дори бе наречен Ходещ параклис заради религиозните си татуси. Въпреки подигравките със зализаната му прическа и префинения външен вид Георгиев твърди, че не се чувства засегнат и дори се забавлява, гледайки редовно видеата от шоуто по интернет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Благой Георгиев: Направих ужасна грешка като изневерих на жена си с Лияна!"

  1. Криси   17.01.2013 at 22:32

    Благо, гледай си само твоята прекрасна и добра Христина и не се интересувай никога повече от долнопробни боклуци като Лияна. Лияна е сто пъти по-грозна от Хриси и изглежда като рождена дъщеря на баба Яга. Лияна на малкия нокът на Хриси не може да се намаже. Твоята Хриси е много красива, умна, чаровна, преуспяла, т. е. всичко, което лияна не е. Дано Бог да дава на теб и Хриси само любов и разбирателство. Недей да тормозиш душата си повече с чувство за вина. Велики жени като Хриси могат да прощават, защото според мен тя е достатъчно умна, за да отличи трайното от нетрайното, а трайното в живота ти са тя и децата ви. Нека Бог да ви пази от всяко зло и нека ние, вашите фенове, по-често да четем за вас и да ви гледаме по телевизията, защото ви обичаме.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *