Блага вест! Криско чака наследник

Криско 22Приятелката  на Криско Цветелина Петрова, по която той е хлътнал до уши, напоследък се държи странно и в музикалния бранш  се шушука, че рапърът ще става татко в края на годината. 

Още преди няколко месеца, в свое интервю певецът обяви, че е съзрял и е готов да стане баща. Самотата му омръзнала и мислел да се задоми. Обаче без сватба и тъпани, защото никак не харесвал шумотевиците и панаирите. Бил склонен само на скромно сватбено парти с приятели.

Думите му се оказаха пророчески и май трябва да си записва час в гражданското.

Приятелката му Цвети Петрова внезапно спря да пуска разголени снимки в социалната мрежа, а ако постне някоя, то на нея е снимана само до кръста. В жегите тя се облича с широка тенсиска, която крие формите й, или навлича разкроена рокля.

Какво се крие под роклята, питат се фенове на певеца и обсъждат, че той ще става татко, но незнайно защо крие новината и не иска да я съобщи официално пред всички.

Криско ЦветиКриско е станал суеверен и  все се страхува, че ще му мине котка път. Откакто Ася Капчикова му сложи рога и го заряза, той е доста предпазлив и не афишира толкова много личния си живот. Двамата бяха заедно цяла година, появяваха се непрекъснато под ръка и всички вече чуваха Менделсон в близкото бъдеще, когато красавицата си намери друг и започна да кръшка на рапъра. Раздялата беше „по взаимно съгласие“.

Цвети не е толкова известна и е доста по-удобна за певеца. Тя не търси слава, а само любов и си личи, че много е хлътнала по Кристиян. А той пък от своя страна също е в плен на любовта и вече посвети няколко свои парчета.

Дали връзката им ще завърши с някой щедър щъркел, който ще кацне в края на годината в дома им, или Цвети просто е напълняла, ще разберем съвсем скоро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *