Бисексуалният Мариан Кюрпанов скандализира Италия с любовен триъгълник!

Мариян Кюрпанов
Мариян Кюрпанов

  Любовен триъгълник с участието на брадърът Мариан Кюрпанов е подлудил Италия още преди 2 години. В последствие стана пак актуален в близките дни, заради влизането на модела в родния „ВИП Брадър“. Сладникавият съквартирант, за когото слуховете донасят, че спи срещу заплащане със заможни господа и ВИП дами на Ботуша, е направил рогоносец победителя в италианския „Биг Брадър 11″ Андреа Коко.

От колеги журналисти от Апенините се осведомихме за любовния триъгълник, който в продължение на месеци е бил „дъвкан“ не само от местните булевардни издания, но и в национален ефир. Преди стартирането „Биг Брадър“ нашият риалити герой бил уловен от бдителни папараци в компанията на унгарката Силвия Мисколши. Тя е колежка на Кюрпанов и от години живее в Милано, работейки като модел. Сензационните фотоси вдигнали страшна врява, след като впоследствие станало ясно, че немирницата едновременно е въртяла на шиша и Кюрпанов, и Коко.

След любовното разочарование Кюрпанов залюбил танцьорката Наталия
След любовното разочарование Кюрпанов залюбил танцьорката Наталия

Жълто печатно издание дори се добрало до мобилни съобщения, които са си разменяли Мариан и Силвия, въпреки че по това време тя била обвързана уж с Андреа Коко.

„За него узнах няколко дни преди да влезе в „Биг Брадър“. И то съвсем случайно. Със Силвия бяхме в заведение, в което и Коко пристигна, за да празнува влизането си в шоуто. Когато тя го видя, се вкамени. Поисках обяснение, а тя ми отговори, че е имала връзка с Андреа, но уж се скарали. Оказа се, че той не е знаел за скарването им. Останах адски разочарован. Зададох и въпроса как може да си играе със сърцата на двама мъже!“, казва вип съквартирантът ни за участието си в нелепата ситуация.

В продължение на половин година Кюрпанов бил рогоносец, без да подозира. „Бях страшно влюбен и изпепелен от страст. После ми стана ясно, че Силвия не е човекът, за когото се е представяла. Тя е една подла и лоша жена, предателка“, разочарован е от една от малкото жени в биографията си Кюрпанов.

Скандалната Силвия с победителя в италианския „Биг Брадър" Андреа Коко, когото направила баджанак на нашенеца
Скандалната Силвия с победителя в италианския „Биг Брадър“ Андреа Коко, когото направила баджанак на нашенеца

От два стола унгарската манекенка накрая кльопнала на земята, зарязана и от българина, и от Коко. Българинът обаче не стоял дълго сам в леглото. Скоро след скандала папараците го издебнали да се натиска с Наталия Буш. Горещата блондинка се фръцка с титлата „Мис Тенерифе 2005”, модел на бельо и танцьорка в телевизионни шоупрограми.

Модна шефка го шамаросала

Мариан Кюрпанов е ял шамари от собственичката на конкурси за красота Меги Савова. Маститата дама забила 2 шамара на модела преди поне 10 души свидетели. Бойната сцена се е разиграла зад кулисите на конкурса „Мистър Менхънт“ през 1999 г., на който Кюрпанов печели първото място.

„Случи се непосредствено преди Мариан да бъде обявен за най-красивия българин. Че той е избраникът на журито, вече бе ясно на Меги, организатор на конкурса, защото носеше в ръката си резултатите от гласуването. Понеже на мъжки конкурси за красота суетнята е по-голяма отколкото на дамските, с останалите момчета се замотахме с преобличането и закъсняхме с излизането на сцената. Меги нахлу и когато видя, че Мариан все още не е готов, му зашлеви два шамара, за да се приведе по-бързо в ред“, разказа един от красавците, борили се за титлата „Мистър Менхънт“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *