Биляна Йотовска цъфна по цици (снимки)

Йотовска

Актуалната моделка и танцьорка, Биляна Йотовска цъфна топлес на едно от последните си участия на морето. Явно, за да привлече вниманието към себе си красавицата се разголи максимално.

Така Биляна зарадва феновете на привлекателните женски форми и ядоса пуританите. Разгневени моралистите веднага коментираха, че тя наскоро станала майка и парадирала, че е грижовно майче, а сега се държи като порно актриса и се съблича по заведенията, укоряват я феновете.

Биляна Йотовска

Йотовска стана пример за подражание на бизнес съдружничката й в проекта Secret Garden (по подобие на шоуто на Victoria’s Secret) Невена Воденичарска. Все пак да си припомним, че полуголото тяло на красавицата е част от бизнес облеклото й, понеже танците на дамите от формацията й са свързани с колкото се може по-малко облекло.

Оскъдните одежди на Биляна и колежките й по клубовете са част от шоуто, но според моралистите, те махали почти всичко от себе си, за да са по-атрактивни.

Биляна и компания

Биляна Йотовска наскоро стана майка на момиченце от приятеля си Димитър. Красавицата винаги е твърдяла, че нейната изгора нямал нищо против работата й, но според хейтърите младата майка не съумявала да се справя със задълженията си в къщи.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/reaApfe_uWQ

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Биляна Йотовска цъфна по цици (снимки)"

  1. http://bitly.com/   05.09.2021 at 12:31

    Thanks for ones marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you’re a
    great author. I will be sure to bookmark your blog
    and will often come back very soon. I want to encourage you continue your great writing, have
    a nice morning!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *