Билети на черно за Йорданка Христова

Спектакълът на Йорданка Христова се изкупи светкавично
Спектакълът на Йорданка Христова се изкупи светкавично

  Зала 1 на НДК се оказа и този път тясна за концерта на Йорданка Христова. Билетите за юбилейния й спектакъл „Влюбена в живота“ се изкупиха три седмици преди датата на провеждане 10 октомври. Любопитното е, че те не са пуснати за продажба месеци по-рано, както вече обичайно се прави, а едва в края на август.

„Връщаме много хора. Питат и за правостоящи, както и за нова дата“, твърдят касиерки от НДК. Пропуските за събитието се пласираха и в интернет чрез ticketportal.bg.

Йорданка ХристоваХристова е първият изпълнител от златните години на естрадата със самостоятелен рецитал в НДК след разпада на концертната дейност от началото на 90-те. През 1995 г. спектакълът й „Ще продължавам да пея“ оставя стотици зрители напразно да чакат извън залата с надежда да се снабдят с билет на черно.

На практика това и сега е единственият начин за закъснелите да се сдобият с пропуск за шоуто. Самата Йорданка Христова отдавна била раздала личната си квота с покани, за да не се занимава с тях в последния момент и да се отдаде само на репетиции, твърдят хора от обкръжението й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Билети на черно за Йорданка Христова"

  1. Violeta   27.09.2013 at 13:10

    obi4am te

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *