Бижутера рита столчето на Наско

На „Герена" точат теслата на Наско, а Йовов чака назначение на мястото му
На „Герена“ точат теслата на Наско, а Йовов чака назначение на мястото му

  Наско Сираков кара последните си дни на „Левски“. От свои източници на „Герена“ научихме, че по-висшестоящите в йерархията на „синия“ клуб подготвят подмяната на бившия голмайстор с доскорошния капитан Христо Йовов – Бижутера.

В момента Бижутера се води технически директор на „сините“, а Наско – спортен. Откакто зае тази длъжност обаче, Сирака се е съсредоточил предимно в това да гони футболисти и да критикува останалите, че по-куци коне от тях няма и в цялата Вселена. Играчите дълго преглъщали унижението от директора, но в последно време открито се бунтували срещу

Христо Йовов
Христо Йовов

него. „Ушите“ на Тодор Батков в съблекалнята пък не пропускали да му снасят всички интриги около директора им. Не е тайна и войната на Сираков с другия голям директор Иво Тонев.

Надигащото се недоволство срещу Наско накарало Тодор Батков да мисли как да му скрои капата. Говори се, че адвокатът е замислил пъклен план. Под претекст, че обединява двете длъжности, технически и спортен директор, Батков смятал да прогони Наско и да лансира на новия пост Бижутера. За да успокои обстановката и в съблекалнята, и в управленската власт, Батков сподели, че няма да чака края на полусезона, а до края на октомври ще извърши рокадата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *