Биг Ша търси „Мис Лошо момиче“!

Лошото момче Биг Ша

Конкурсите за „Мис“ се множат като пресни косми по бръснат гръб. Последният конкурс, добил популярност по морето бе „Мис интимна прическа“, където дивите дами си мерят … брадите.

А сега рапърът Мишо Шамара ще журира един не по- малко скандален, поне що се отнася до името му, конкурс „Мис Лошо момиче“. Конкурса ще се проведе на морето, все още не е уточнено къде, на 26 юли от 23.30 часа. Източници близки до Мишо открехнаха малко завесата, в какво точно ще се състои конкурса. На него десет от най-лошите момичета в списъка на

Миналогодишните лоши момичета!

Дядо Коледа, ще трябва да завъртят главите на гостите в невиждана, според източниците, надпревара. Мотото на шоуто ще бъде „Тя не обича хепи енда в приказките“. Защо точно приказки? Защото в конкурса ще оживеят героините от приказките Пипи Дългото чорапче- само че без чорапи, Червената шапчица– без шапчица, Снежанка – ще разгорещява публиката без джуджетата, а Малката Русалка ще пляска безпомощно бузките на феновете си. Освен тези, щяло да има и още куп изненади. Да се надяваме, че тримата братя и Ламята също ще са напълно голи!

Big Sha feat. DJ Swed lu & Konsa
http://youtu.be/RaBQTHt6MzY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *