Бивш съквартирант свидетелства: Станка Златева – алкохоличка!

Станка Златева
Станка Златева

Истинският образ на Станка Златева е съвсем различен от този, който зрителите видяха по телевизията. В действителност тя съвсем не е добра душа, а зла и отмъстителна. Това разкри в неофициален разговор с бивш участник в шоуто. Всички съквартиранти са потресени, че тя е спечелила риалитито, червено тъй като в Къщата се държала, меко казано, отвратително. Зрителите обаче не са видели нищо от това, тъй като то просто не е било излъчвано.

Станка Златева е скарана с културата и доброто възпитание
Станка Златева е скарана с културата и доброто възпитание

„Тя страшно псува. По 100 пъти на ден, при това такива вулгарни думи изрича, че се наложи от екипа да й направят забележка и да я помолят да се контролира, тъй като по време на живите излъчвания няма как да я цензурират“, разказва съквартирантът. Златева няколко пъти псувала Мира Радева, която веднъж дори се разплакала.

Лъснал и друг кусур на Златева – обича да си пийва, и то яко. Напук на приказките й, че й става лошо от 2 чаши алкохол, тя започвала с питиетата още от сутринта. Пиела по близо литър червено вино на ден, като гаврът-вала омайната течност от тъмна водна чаша, така че да не си личи. На 2 пъти от село Крушаре носели дамаджани с вино за Станка, което тя с радост споделяла с останалите съквартиранти.

Като завършен лицемер Златева криела от хората, че пуши. Вдействителност тя дърпала поне по 5 цигари дневно. Влизала обаче в тоалетната, за да пафка.

„Станка изобщо не е тази душичка, за която я представят. Тя е много агресивен човек“, казва и Мира Радева. На финала на шоуто, когато бе обявена за победител, тя грубо избутала социоложката, която понечила да я прегърне и да й честити. „Махай се от тук, ма!“, изсъскала пехливанката и я блъснала силно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *