Бивш любовник на Азис се опита да го отвлече!

Азис

  Нападението срещу краля на попфолка Азис, извършено в началото на седмицата от въоръжени до зъби мутри в района на Сточна гара в София, е организирано от бивш любовник на костинбродския славей.

Това е основната версия, която разследват ченгетата. Бруталната драма се разигра в понеделник привечер, когато лъскавият „Мерцедес“ S класа на певеца със светско име Васил Боянов, бе атакуван от предрешени като ченгета гангстери. Нападателите нанесли побой на шофьорът на Азис – ММА боеца Димитър Каменов, и пробваха да измъкнат мургавия чалга идол от немската лимузина, но атаката бе осуетена от писъците на Василка и от виковете на десетки случайни очевидци на чутовния екшън.

Азис и Коце Ламята

Антимафиотите са категорични, че нападателите на Азис са планирали не да го ограбят, а да го отвлекат, като според тях в основата на инцидента са неуредени лични отношения между чалга краля и негово бивше гадже.

„Азис не пожела да сътрудничи и да ни разкаже цялата истина, очевидно прикрива някого, но това си е за негова сметка. Той е бил подмамен от непозната жена да пристигне на преговори в офис край Сточна гара. Обещали му 25 000 лева, за да рекламира модни дрехи. Пред нас Азис обясни, че целта на нападателите е била да го ограбят, а не да го похитят. Да, това не е класическо отвличане с цел откуп, но от разпитите на очевидци, а и на шофьора му сме на мнение, че нападението е извършено по поръчка от човек, който някога е бил близък до Васил Боянов“, обясняват ченгетата.

Камен Куката

Сред известните гаджета на Азис в миналото се открояват имената на Ники Китаеца и на Коце Ламята, който между другото има в миналото си присъда за отвличане. За Коце Ламята се знае, че навремето е бил близък и с Прокопи Прокопиев – Културиста, тартор на бандата за отвличания „Наглите“.

Според друга версия нападението над Азис може да е организирано от плевенския гангстер Камен Балбузанов – Куката и да е било с цел побой над фолккраля. Миналото лято Василка влезе в жесток конфликт с бандита и с вече бившето му гадже Златка Райкова, която му налетя и го наби пред стотици клиенти на чалга бар в Слънчев бряг.

Столични ченгета от 4-то РПУ пък лансират друга версия – че нападението над Азис може да има нещо общо с арестувания брат на Христо Върбанов – Папата, който опита да продаде крадена цигулка „Страдивариус“. Инструментът първо бил предложен на Азис за 150 000 лева, но фолккралят отказал да купи цигулката от роднините си. Те пък предположили, че Василка ги е издала на полицията, че предлагат откраднатия от Лондон инструмент и затова му организирали нападението.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бивш любовник на Азис се опита да го отвлече!"

  1. web hosting there   28.08.2021 at 18:04

    Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News.
    Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo
    News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
    Many thanks

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *