Бивш любим на Елена Бербатова я изнудва със секскомпромати!

Митко и Елена

Бивше гадже притеснява системно съпругата на Митко Бербатов – Елена. Телефонният терорист я тормозел със заплашителни есемеси и се заканвал да пусне в Интернет секскомпромат с нейно участие.

Нещастникът отчаяно искал да си върне любимата, но когато Елена го отрязала, той започнал да се държи неадекватно и да я заплашва. Жената била принудена цели пет пъти да си сменя телефонния номер и електронната поща. Въпреки това, Стефан продължавал да я тормози. Накрая отчаян заплашил да разкрие  интимни тайни от съвместния им сексуален живот.

Двамата се запознали покрай общи познати преди десет години, връзката им продължила две години. Краят на идилията сложил самият Стефан, без причина и обяснение. Красавицата била смазана от края на връзката им и дълго не могла да го преживее, но накрая Елена срещнала Бербо и забравила завинаги неверния Стефан.

Бербатови

Да, но той пък от своя страна се сетил за нея и започнал с есемес тормоз, за който подочул и  Бербатов. Какво ще предприеме още не е ясно, но Елена сега е спокойна за своята връзка с футболиста. Въпреки, че е с няколко години по-голяма от него вече има детенце, а на път е да се появи и второ, според слуховете. Да са им живи и здрави!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/W1ymg0uFiww

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *