Бившият съпруг на Мариана Векилска: Самотен баща съм! Мариана не се интересува от сина ни!

Журналистът Симеон Колев разкри шокиращи подробности за раздялата със съпругата си Мариана Векилска. Двамата са разделени от 4 години, но едва преди година тайната им излезе наяве. Инициатор за развода била самата Векилска. Освен че пожелала да се раздели със съпруга си Симеон Колев, бившата тв водеща изоставила и 10- годишния си син Момчил.

„От четири години съм самотен баща. Мариана ме заряза и беше много унизително“, сподели наскоро Колев. Журналистът разкри, че му оставила и сина им Момчил, който вече е на 14 години, и до момента не претендира дори за родителски права.

„Ти си перфектният мъж и това е най- големият ти проблем“, му изцепила на раздяла Мариана Векилска. Колев признава, че не поддържа никакви отношения с бившата си съпруга, освен по въпроси, свързани със сина им. От когото тя обаче не се интересува особено.

Преди два месеца Мариана Векилска напусна БТВ, като обяви, че заминава да прави кариера в Брюксел. Бившата тв водеща има голяма дъщеря от друга връзка, която тази година се дипломира в Холандия. И ако се съди от снимките на Векилска в социалните мрежи, прекарва повече време при щерката в съседна Холандия, отколкото в белгийската столица Брюксел.

Четири години след раздялата с Мариана Векилска, радио водещият признава, че все още се чувства много наранен от унизителния начин, по който тя го зарязала. От стреса започнал да получава паник атаки и започнал да посещава психотерапевт.

Към днешна дата, Колев признава, че не е готов за нова връзка и не очаква друга жена да приеме сина му като свое дете, след като собствената му майка го е изоставила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *