Бившият съпруг на Джулиана Гани й Отмъстил по ЗЛОВЕЩ начин заради Развода! Ето какво направил:

Кошмарни разкрития за края на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев, направи моделката Джулиана Гани. Двамата се ожениха през септември м.г., но след по- малко от година силиконката подаде документи за развод.

Джулиана Гани с бившия си съпруг Станимир

Джулиана призна, че бившият й коренно се променил след нейното участие във „Вип Брадър“. Заявил й, че вече не може да работи като обикновен фитнес инструктор, защото вече са звезди. Така минал изцяло на нейна издръжка.

„Станимир ми струване минимум 1000 лева на седмица. Понякога и повече“, разкрива Джулиана Гани. Станимир най- нахално си искал от силиконката да му купува дори дрехи и обувки.

Но капката преляла, когато й изтърсил, че тя трябва да лишава себе си, за да има и за него. Тогава тя взела окончателното решение за развод.

За да отмъсти на Джулиана, че иска да го изрита, Станимир извършил страхотна низост – посипал входа на дома й с… човешки изпражнения.

След това забегнал при негови роднини в Лондон и вече месеци наред се крие там, за да не получи призовка от съда за развода.

Към днешна дата, Джулиана вече има нова любов. Но не е ясно кога ще успее да се разведе със Станимир.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *