Бившият на Преслава – Жоро Бирмата яхна последен модел спортно Порше за 500 000 лв.

Младият баровец има навика да лекува разделите си с Преслава. купувайки си скъпи автомобили. При една от предишните инвестира в „Бентли"

  Георги Станоев – Малката Бирма, доскорошно гадже на чалга дивата Преслава, отново е на път да предизвика завистливи коментари по свой адрес. 28-годишният буен наследник на милионера Евлоги Станоев ще се превърне в първия българин, собственик на най-новия модел „Порше“ от култовата серия 911 Турбо.

Още преди месец Малката Бирма е превел шокиращата сума от 500 000 лева в централата на немския автомобилен гигант, за да се сдобие с току-що пуснатия на пазара последен модел на спортния звяр на четири колела. Новото автомобилно бижу на Георги се очаква да пристигне в България в началото на септември, но младият баровец отсега рекламира возилото си из нощна София.

От фукните на Малката Бирма става ясно, че поршето му е решено в алуминиев цвят и че под капака му се крият цели 560 конски сили. Милионерският наследник се надявал лъскавото бижу на четири колела да пристигне в разгара на лятото, за да се фука с него по морето, но от „Порше“ охладили мерака му – първите произведени автомобили отдавна са капарирани от арабски шейхове и руски олигарси.

С тази кола уникат Малката Бирма ще фучи из София

В светските среди се мълви, че Жоро Бирмата си поръчал най-новия модел на „Порше“, за да повдигне самочувствието си след раздялата с Преслава. След двегодишна интимна връзка, изпъстрена със скандали и медийни панаири, добричката гърла преустанови отношенията си с по-младия от нея импулсивен милионерски наследник. Преслава се постара да раздуе Малката Бирма на колежките си, че той си е прибрал скъпите подаръци. Преди месеци Георги шокира всички, след като подари уникално колие на „Булгари“ на Преслава, чиято стойност надхвърля 100 000 евро. Напук на злобните коментари във фолка, че бижуто е менте, то се оказа 100% истинско, пък макар и купено с крадена кредитна карта и впоследствие продадено на Малката Бирма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *