Бившият мъж на Мира Радева – Михаил Янов: Мира се изложи!

Михаил Янов
Михаил Янов

Според него дори и малките деца били наясно, че няма как бившите управляващи да имат мнозинство в парламента след начина, по който ръководеха държавата през последните три години и половина. Той не се ангажира с мнение дали Мира Радева е знаела за напечатаните бюлетини в Костинброд, но е категоричен, че в обществото завинаги ще остане съмнението за договорка.

Михаил Янов сподели още, че не гледа „ВИП Брадър“ и не се интересува от поведението на Мира в къщата. Той обаче се радва, че дъщеря му е намерила любовта на живота си в лицето на американеца Джеред.

Мира Радева
Мира Радева

„Дочух, че хонорарите в този сезон на шоуто са двойно по-високи от тези в предишния. Сигурно затова Ани и Джеред са влезли в къщата, надявам се да използват парите по предназначение. Дъщеря ми е голям талант и има сериозно бъдеще“, заяви гордият татко.

Михаил Янов и Мира Радева не живеят заедно повече от 7 години. В интервюта пред различни медии шефката на МБМД многократно се е оплаквала, че имат да делят няколко имота.

Ана Янкова и Джеред
Ана Янкова и Джеред

Сред тях са декари земи къща в Бели Искър и апартамент в тузарския квартал „Лозенец“.

Михаил Янов пък преди време съобщи, че ще съди бившата си за МБМД, тъй като патентът бил негов.

Сега Мира ще бъде дадена на прокурор от бащата на дъщеря си, който е управител и съдружник в общата им фирма „МБМД Рисърч“ ООД.

Ще й се търси отговорност по повод отклоняване и присвояване на сума в особено голям размер – над половин милион лева, твърди Михаил Янов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *