Бившата на Калин Врачански – Силвия Петкова, става звезда в сериал

Силвия Петкова и Калин Врачански

  Младата актриса Силвия Петкова, която нашумя с връзката си с Калин Врачански, скоро ще го бие по популярност. Оправната блондинка вече участва в два български филма, а след броени седмици ще се снима и в първия си сериал. За разлика от нея, Врачански е изпаднал в дълбока творческа криза и вече никой не го търси за работа, злобеят в арт средите.

Както наскоро стана ясно, Силвия ще получи първата си роля на малък екран в „Революция Z – Секс, лъжи и музика“, новият проект на Би Ти Ви. Тя ще е учителка по български език и литература в новия сериал на Димитър Митовски, който започва да се излъчва съвсем скоро. Други 5 от звездите в „Стъклен дом“ също са поканени да се снимат в поредицата.

Това са Стефка Янорова, която ще е учителка по математика и класен ръководител, Георги Кадурин – властният директор Цеков, Юлиан Вергов – най-любимият преподавател на учениците Никола Савов, а колежката му Диляна Попова се превъплъщава в учителка по физическо. Тя влиза в комбина с Асен Блатечки, който е дилър на дрога.

Във филма учителка по музика е Карла Рахал, сестрата на друга звезда от „Стъклен дом“ – Башар Рахал. Единственият друг любимец на зрителите, който обаче ще отсъства от лентата, е именно Калин Врачански. Актьорът силно се безпокои, че след като не е избран за някоя от ролите, кариерата му ще тръгне стремително надолу, а в същото време приятелката му е
започнала да става все по-популярна.

„Той много й завижда за възможността, която получава. Все пак на него му отне почти 10 години да стигне до върха, а тя на 25 вече се снима в сериали. Срам го е да си признае, но в момента Силвия го задминава по ангажименти, докато неговото име залязва“, разкриват ситуацията около актьорската двойка запознати.

Междувременно Петрова успява да се докаже като професионалист не само с филмовата си кариера, но и на сцената. Актрисата е една от ключовите героини в хитовата в момента постановка „Тирамису“, която се играе пред препълнени салони, а качествата й високо се ценят от гилдията.

„Дълги години тя беше известна само като гаджето на Калин, но нищо чудно скоро ролите им в живота да се сменят“, обясняват още в артистичните среди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *