Бившата на Калин Врачански обърна резбата

Силвия Петкова
Силвия Петкова

  Нещастието в любовния живот на актрисата Силвия Петкова я е тласнало в нова посока. В артистичните среди от известно време упорито се говори, че бившата приятелка на Калин Врачански рязко е сменила курса в с*кса и вече се е насочила към жени. Клюките обаче и досега нямат сигурно потвърждение, а само плахи опити на актрисата да загатне за новата си страст.

От близо година и половина младата звезда на театър „София“ и сериала „Революция Z“ си няма гадже. Силвия обяснява това с факта, че след Калин не можела да намери мъж, който да я накара отново да изпита тръпката на любовта, затова и варненката била решила да се отдаде на свобода във взаимоотношенията си, която вече притеснявала по-консервативните й познати. Петкова започнала да се вижда с доста разгулни компании от бохеми и сред тях за пръв път се сблъскала с хора, достатъчно разкрепостени, че да я тласнат към експерименти в личния живот.

„Силвето напълно се преобрази. Преди беше тихо и скромно момиче точно като детска учителка, а сега е минала на съвсем нова вълна“, разкриват запознати с личния живот на актрисата.

Силвия Петкова Покрай новите си контакти младата звезда била подучена да започне да се себеопознава. Освен четенето на книги с такава насоченост обаче част от това себепознание било да спре да гледа на отношенията си с другите само в черно и бяло. Новите й приятели я насърчили да провери дали не може да изпитва любов към своя пол и така да намери своята истинска половинка в живота. Така, без да иска, Силвия нагазила по-дълбоко, за да провери дали наистина проблемите й с Калин не са били продиктувани от различната й сек*уалност.

Всъщност веднага щом скъса с актьора от „Стъклен дом“, Петкова бе повлечена от дълбока депресия. Младата звезда бе толкова разочарована от Врачански, че пренесе обидата си от него върху всички мъже. И реши да бойкотира отношенията си с тях поне докато не намери някой различен. След серия от раздели и одобрявания с Калин Силвия не щеше и да чуе да започва нова връзка и за своята голяма любов бе провъзгласила домашния си любимец – кучето. „Никога не съм била хапана от куче така, както от човек“, описвала метафорично отношенията си с противоположния пол звездата от сериала на Би Ти Ви.

Точно това разочарование от мъжете я накарало да потърси близост именно сред своя пол. Сред най-близките си приятели Силвия изведнъж намерила всички черти, които търсела в идеалния партньор — вярност, обич и разбиране. Единствено табутата и етикетите на обществото, че е преминала на левия бряг, я карали да се бои да изживее истинските си емоции.

С Калин Врачански
С Калин Врачански

Затова пък обградена от свои хора, актрисата забравяла задръжки. В социалните мрежи и в отбрани кръгове тя се отдавала на чувствата си и без свян наричала приятелките си с епитети като „обич моя“, „любима“ или пък „гадже“. В обществото пък дискретно избягвала да коментира на кого е дала сърцето си.

„А аз вярвам в сродната душа, която рано или късно винаги те намира. Вярвам, че има прераждане и зная, че неминуемо ще се открием и в този живот. Номерът не е да принесеш себе си в жертва в името на това някой да бъде щастлив. Убедила съм се в това, защото аз цял живот го правя. През целия си живот искам хората около мен да бъдат щастливи, а идва момент в който започвам да се чудя кога аз самата ще бъда щастлива. Не се имам за мъченица, но смятам, че някък по-правилно е да излизаш наред със своето аз? Единствено тогава човек може да съхранява едно мнение. Не мога да мисля точно в този етап за нас, преди да съм помислила за себе си“, обяснява ситуацията в любовния си живот актрисата.

Много от близките й обаче са убедени, че в Силвия в действителност няма нищо ле*бийско, а поведението й е просто каприз. С него актрисата се опитвала да си покаже, че може да живее и без мъжете, от които досега получавала само нещастия. В действителност чувствата й към своя пол били само романтична приумица и в тях нямало нищо притеснително.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *