Бившата на Веско още не може да го прежали!

Двойката Веско и Цвети

Бившата съпруга на сладкогласния Веселин Маринов -Цветанка, все още не може да го прежали. Тя се срина след като Веско я хванал на калъп, според злите езици с някакъв турчин, така любовта на двамата се изроди в чутовна драма.

 Въпреки това, Цветинка, както й викат близките, изплака, че й е още рано да му търси заместник. Палавата блондинка сподели и своите преживявания с естрадната легенда Кристина Димитрова. Те двечките са били на воаяж в   Испания заедно с още осем дружки. „Бяхме десет дами, уцелихме хубаво време и си изкарахме чудесно“, гордо заявява тя. Те се решили на тази екскурзия след земетресенията

Щастливи заедно ... някога!

по-миналата седмица.  Цветелина сподели още, че в компанията на десет жени е много хубаво, вино веселби и ухажори, освен това Цвети била очарована от испанските кавалери. Те са красиви, но прекалено ниски за нея, казва дамата. Колкото до евентуален заместник на Веселин Маринов, тя мисли, че й е още много рано за това, и че тези неща не идват по-поръчка. В момента бизнес дамата се е заела предимно със списанието си и не се щади за неговия успех.

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ – НАШАТА ПОЛИЦИЯ (НА ЖИВО В НДК)
http://youtu.be/VjVe5r7tfvk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *