Бившата на Веско Маринов, Цветанка яхна чистак ново Ауди!

Цветанка Маринова

  Изглежда, че бившата жена на Веселин Маринов няма никакви финансови проблеми. Папараци я засякоха през изминалата седмица да обикаля из центъра на София, в района на Орлов мост, накипрена по най-последна мода.

Цветанка беше избрала специален бял ансамбъл, като най-силен акцент в него бе дългото й палто от естествена кожа. На пръв поглед неговата стойност е поне две-три средни работни заплати, фамозната дама бе и съвсем прясно боядисана, като направи впечатление, че вече е в няколко нюанса по-светло русо. В този вид Цветанка повече напомняше на прясно ремонтирана фолк изпълнителка, отколкото на сериозна бизнес дама в средата на 40-те, за каквато обича да се представя в различните си интервюта.

Най-голям шок за всички, които я разпознаха обаче, бе не външният й вид, а невероятното возило на което с размах тя се качи. Още докато говореше по мобилния си телефон, тя скочи в колата и директно отпраши към Софийския университет „Св. Кцимент Охридски“. Чисто новото ауди също бе в тон с тоалета на собственичката си – сватбено бяло. Очевидци се пошегуваха, че най-вероятно за всеки кожух бившата на Веско Маринов има отделен автомобил. Стойността му според специалисти е около 75 000 евро.

Новото Ауди на Цветанка

Интересно е откъде точно Цветанка се е сдобила с такава крупна сума, за да може да го купи. Наскоро тя призна, че вече не се занимава със своите магазини, а пък списанието, което издаваше заедно с Миглена Ангелова, безславно прекрати съществуването си. Парите обаче едва ли са проблем за блондинката. Тя бе паркирала колата си именно пред клон на една от големите банки. Оттам излезе с видимо доволна физиономия като здраво стискаше дамската си чанта, което навява на мисълта, че най-вероятно е теглила крупна сума кеш. Бившата съпруга на Веско Маринов преди време сподели, че не иска да бъде възприемана само като жената до известния певец: „За мен беше натоварващо, тъй като след скандала и развода обрах какви ли не негативи. Аз съм човек който носи отговорност за своите постъпките. Не се чувствам за нищо виновна, но както и да е, доста хора приеха, че имам вина. За мен Веселин си остава един страхотен човек и професионалист“, каза Цветанка с нотка съмнение в гласа.

Цветанка призна, че има в живота си нов ухажор. Той е „известен, страхотен и силен, въпреки, че аз засега не възприемам това нещо много насериозно. Според мен за такива неща още е рано“, обясни бившата съпруга на Веско, като допълни, че засега е избирала свободата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *