Бившата на Бойко Кръстанов сваля колегата му Ивайло Драгиев

Ива Янкулова се чуди как да си върне Бойко Кръстанов

Бившата изгора Дани от „Стъклен дом“ моделката Ива Янкулова се опитва да забърше негов колега. След като връзката на Ива Янкулова и  Бойко Кръстанов оцеля едва една година, оправната хубавелка е решила да се пробва да омотае в мрежите си друга млада надежда на киното и театъра – актьорът  Ивайло Драгиев.  Достъп до актьора, който нашумя у нас повече покрай ролята си в „Тилт“ , хубавицата е получила покрай общите им снимки на новото българско криминале „Отплата“,  което ще се завърти съвсем скоро по Нова тв.

А може би пък Ива търси своята нова любов в лицето на Ивайло Драгиев

Моделката побърза да се изфука в социалните мрежи с актьора Ивайло Драгиев като постна няколко техни закачливи снимки,  на които си личи, че между тях прехвърчат искри. Според запознати обаче въпреки че Ива Янкулова се опитва да се представи едва ли не за лолитка и само  до преди месец се правеше на обвързана с друг симпатичен младок,  тя още обичала Бойко Кръстанов и се чудела,  как да си го върне.

Близки до моделката издават, че тяхното уж само приятелство съвсем не е това, което изглежда Ива просто искала да е близо до Бойко, а последните  й завоевания били просто хитроумен  ход,  за да го  накара да прояви към нея отново пословичната си ревност.

Покрай снимките на новия български сериал „Отплата“ Ива Янкулова се опитва да забърше и ново гадже!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Бившата на Бойко Кръстанов сваля колегата му Ивайло Драгиев"

  1. liverpool   01.04.2012 at 0:49

    da be da…. iveto si ima godenica… a i toi spi s nekva druga kurva… deba maika i deba

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *