Бившата на Андрей, Даниела Янков се жени през юли!

Даниела Янков и Стефан Бузурович

 Даниела Янков, съпруга на Андрей Арнаудов допреди две години, се омъжи, ама не съвсем. Навръх обявения за край на света 21 декември телевизионната водеща в сръбския „Първи канал“ само се е сгодила за своя колега Стефан Бузурович, затова и всичко около венчавката е преминало без фанфари, скрито-покрито. Същинският купон за втория брак на бившата „опосумовица“ е насрочен за средата на юли 2013-та, се разбра от сръбски телевизионери.

Оказа се още, че последната една година красивата Даниела, която не случи на свестен и обичлив български съпруг, е била обект на обожание от няколко видни ВИП ергени в родината си.

През лятото например бившата г-жа Арнаудов била на крачка да завърже сериозна връзка с известния сръбски спортист Данило Икодинович. Ексна-ционалът по водна топка на западната ни съседка е световен шампион от Монреал 2005 и носител на сребро и бронз от олимпийски игри.

Наскоро Икодинович се разведе със сръбската певачица Наташа Беквалац, дъщеря на бившия треньор на „Литекс“ Драголюб Беквалац. Това се случи на ватерболиста, след като оживя в жестока катастрофа с мотоциклет и прекрати кариерата си.

Спортистът и телевизионерката опитали да излекуват един друг душевните си рани, зейнали след разводите им. Цяла пролет Икодинович ухажвал водещата – букети, скъпи вечери, подаръци…

„Даниела бе много впечатлена от своя адаш. Смяташе, че двамата биха могли да имат общо бъдеще, тъй като вече са наясно какво искат от живота след своите разводи. Икодинович обаче явно не мислеше за сериозно обвързване и когато усети, че преживялата раздялата с вашия Андрей Даниела си е заплюла в негово лице нов съпруг, побягна. Още повече, той има не един, а два брака зад гърба си“, разкриват подробности около личния живот на популярната водеща колеги от интернет таблоида „Скандал“.

Мимолетни се оказали и други две интимни тръпки на Даниела – бившият баскетболист и настоящ специалист по икономика Марко Стойкович и поп звездата Неманя Стефанович. За по някой секс и който откъдето е.

Уморена да вършее като пеперудка в търсене на втори мъж, нявгашната водеща на „Отчаяни съпруги“ вменила сама на себе си, че трябва да се задоми с първия срещнат, само и само да не остане стара мома. Затова и буквално за месец стигнала до извода, че колегата през няколко бюра в „Първи канал“ не е никак лоша съпружеска партия.

„Даниела винаги е била симпатична на Стефан. И тя се привърза към него когато им се наложи е последно време да поработят върху общи проекти. Не устоя на чара му и бързо се влюби“, разказват пред сръбските медии служители на телевизията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *