Бербатов с таен телефон за гаджета

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

  Футболната звезда Димитър Бербатов има таен телефон, за който знаят единствено най-близките му хора в България, няколко родни журналисти, на които Митко има доверие, и приятелките, с които се среща, разкри пред журналисти един от най-верните му хора у нас. Плейбоят често си позволявал да кръшка на съпругата си Елена, когато идвал сам у нас, за да види родителите си. Сред любимките му според столичен таблоид била актрисата Луиза Григорова. Сред тайните гаджета на спортиста беше спрягано и името на моделката Бориса Тютюнджиева.

Елена прощава изневерите за да запази семейството си
Елена прощава изневерите за да запази семейството си

Бербо често се срещал и с красиви почитателки на Острова, разказват негови колеги във футболните среди. Звездата си е купил новата симкарта, след като съпругата прочела скандални съобщения на телефона му, в които изкусителки му предлагали нестандартни удоволствия. В същото време на стария си номер Бербатов получавал десетки обаждания на ден от непознати номера, които го влудили.

Преди година дори таблоидите в Лондон гръмнаха, че футболистът се развежда със съпругата си заради англичанка, чиято снимка дори показаха. Въпреки че Елена знае за похотливите забежки на съпруга си, е решила да запази семейството си. Парадоксалното е, че преди да им се родят децата, самият Бербо зорко пазеше самоличността на Елена в тайна и я следеше да не кръшка с чужди мъже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *