Бербатов строи болница на майка си?

Мама Берба се облизва за собствена болница
Мама Берба се облизва за собствена болница

Майката на световноизвестния Димитър Бербатов, Маргарита, поискала от сина си да й построи частна клиника, след като остана безработна, разнесе се мълва из Благоевград.

Допреди няколко дни мама Марга бе една от шефките в болницата като старша сестра. С решение на д-р Владимир Пандев, който оглави най-гслямото болнично заведение в Пиринско, родителката на футболиста получи заповед за прекратяване на трудовия си договор.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

Според осведомени Пандев преценил, че е нелепо майка на разследван за трафик на дрога мъж да заема престижната длъжност. Въпросният дилър е малкият син на Маргото – Асен, който бе заловен с почти 20 грама кокаин при проверка на автомобила му на главен път Е-79.

Новият директор подписал заповедта за уволнението на Бербатова и заради съгражданите си, настръхнали, че не е морално да бъде главна медицинска сестра и да лекува хората, докато синът й се грижи да руши здравето им с дрога.

Останала без работа, мама Берба подметнала на нападателя на „Фулъм“, че би могла да умножи част от спечелените от него милиони, ако той ги вложи в частна клиника. Амбициозната Маргарита си навила на пръста, че ако притежава собствена болница, ще отмъсти за уволнението си, доказвайки че и без държавната служба, е качествен кадър на бялата гилдия.

Засега обаче Митко се ослушвал и още не бил дал зелена светлина на майчиния си мерак.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *