Бербатов се помоли във Фейсбук на Алекс Фъргюсън: Пуснете ме!

Димитър Бербатов

Преди два дни Димитър Бербатов публикува на страницата си във Фейсбук  желанието си да си тръгне от Манчестър Юнайтед това лято. Нападателят на Червените дяволи, който преди 4 години бе купен за рекордните за тима 30.75 милиона паунда, обяви, че в момента струва само 5 милиона.

Договорът на Бербатов изтече в края на миналия сезон, но Юнайтед решиха да го удължат с една година. 31-годишният футболист, обаче споделя, че няма да е от полза за никого на Олд Трафърд, ако Алекс Фъргюсън не му даде шанс. Напдателят е написал” Истината е, че обичам този клуб, но няма да съм полезен на никого, ако не играя. А аз искам да играя, искам да помогна. По незнайни причини, обаче това няма да се случи, или пък шансовете ми ще са много ограничени, така че за всички ще е по-добре, ако си кажем довиждане. Ако не,

фейсбук

аз съм професионалист и ще продължавам да правя всичко, което мога, за да помагам на отбора си, когато имам възможност.” Бербатов споделя, че е искал разговор с Фърги, след като е чул, че отборът иска 10 милиона паунда за него. Той казва „ Уморен съм от спекулации, затова ще ви кажа, прочетох вестниците и там пише, че искат 10 милиона за мен. Говорих със сър Алекс и той ми каза, че цената ми е 5 милиона. Кой казва истината?”

Dimitar Berbatov 50 goals – Manchester United

http://youtu.be/zrjIyfF9yEM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *